Στον Ατρόμητο κι επίσημα ο Κατσουράνης

Παίκτης του Ατρομήτου είναι και με τη βούλα ο Κώστας Κατσουράνης. Ο 35χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Περιστεριώτες, μετά από το "ναυάγιο" των συζητήσεών του με την ΑΕΚ.

Στον Ατρόμητο κι επίσημα ο Κατσουράνης

Ο Κατσουράνης είχε μείνει ελεύθερος από την Πούνε Σίτι της Ινδίας, μετά από μία εξαιρετική θητεία στο "νεοσύστατο" πρωτάθλημα της χώρας, που τον βρήκε μεταξύ των MVP και σκόρερ 4 γκολ.

Οι πρώτες συζητήσεις που είχε σχετικά με την επάνοδό του ήταν με την ΑΕΚ, ωστόσο αυτές δεν προχώρησαν, μετά και από τις αποδοκιμασίες που γνώρισε στο πρόσφατο παιχνίδι της Ένωσης με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Οι Περιστεριώτες εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία, έχοντας υπόψιν τον παίκτη εδώ και μέρες, όπως είχε γράψει πρώτο το Contra.gr, και απευθύνθηκαν στον πρώην διεθνή άσο, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ το πρωί της Παρασκευής και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο.

Ο Ατρόμητος είναι η 7η ομάδα στην επαγγελματική σταδιοδρομία του Κατσουράνη, που άρχισε το 1996 από την Παναχαϊκή.

Ακολούθησε η ΑΕΚ το 2002, η Μπενφίκα το 2006, ο Παναθηναϊκός το 2009, ο ΠΑΟΚ το 2012 και η Πούνε Σίτι της Ινδίας τους τελευταίους 3 μήνες, όπου σε 14 συμμετοχές σημείωσε 4 γκολ και αναδείχθηκε εκ των MVP του πρωταθλήματος με την 4η μεγαλύτερη προσέλευση παγκοσμίως.

"Προτεραιότητα ο Ατρόμητος"

"Είναι χαρά και τιμή για εμένα που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο. Είναι ένα οργανωμένο σωματείο και από την πρώτη στιγμή αποτελούσε την προτεραιότητα για εμένα και την οικογένειά μου", τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του.

"Ο Ατρόμητος τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει να είναι σε υψηλό επίπεδο ανταγωνιστικότητας κι εγώ θέλω από την πλευρά μου να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του. Θεωρώ ότι πρώτος μας στόχος είναι η είσοδός μας στα πλέι οφ γιατί αξίζει να βρεθεί εκεί και να κυνηγήσει έπειτα μέσα από αυτή τη διαδικασία ότι καλύτερο μπορεί. Παράλληλα μας ενδιαφέρει και η διάκριση στο κύπελλο".

"Ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για εμένα και μετά από την Ινδία ήξερα ότι αποτελούσε την καλύτερη επιλογή. Στη ζωή μου άλλωστε έχω μάθει να κάνω τις καλύτερες επιλογές.. Νιώθω έτοιμος και αυτό που μπορούν να περιμένουν οι φίλαθλοι του Ατρόμητου από εμένα ότι σε κάθε αγώνα και σε κάθε εκδήλωση θα δίνω και την ψυχή μου για την ομάδα".

Η ανακοίνωση

"Στη διάρκεια της μεγάλης ποδοσφαρικής του καριέρας σε Ελλάδα και Ευρώπη έμαθε να είναι νικητής, ηγέτης και ατρόμητος. Από σήμερα είναι και επίσημα Ατρόμητος!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη!

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο 6 μηνών με οψιόν ανανέωσης για 1 χρόνο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Ο Κώστας Κατσουράνης που θα κάνει την πρώτη προπόνηση την Κυριακή επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο 2".

Ακολουθεί νέο "μπαμ"

Η μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου δεν σταματάει εδώ. Ο σύλλογος αναμένεται να προχωρήσει εντός ημερών στην απόκτηση ενός σπουδαίου ονόματος για τη γραμμή κρούσης του Ρικάρντο Σα Πίντο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK