Συγχαρητήρια Σπανού σε παίκτες

Ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, παρευρέθηκε στην τελευταία προπόνηση των Περιστεριωτών πριν από τις διακοπές του Πάσχα και έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την πορεία τους εν τη απουσία του.

Συγχαρητήρια Σπανού σε παίκτες

"Σας ευχαριστώ. Μου κάνατε το καλύτερο δώρο και αντιμετωπίσατε την κατάσταση με αξιοπρέπεια, όσο είχα αυτήν την περιπέτεια. Σας εύχομαι χρόνια πολλά. Είμαι σίγουρος ότι θα πάμε πολύ καλά στα πλέι οφ.

Να κοιτάξετε να ξεκουραστείτε, να γεμίσετε τις μπαταρίες σας γιατί μας περιμένει μια πολύ δύσκολη σειρά αγώνων. Θα χρειαστείτε όλοι σε αυτή την προσπάθεια και στόχος μας είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν, είμαστε μεγάλη ομάδα και μπορούμε στο τέλος της χρονιάς να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να κάνουμε τους φιλάθλους μας υπερήφανους.

Η ομάδα πέρασε από μια δύσκολη καμπή αλλά έδειξε μεγάλη συσπείρωση και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Ξέρω ποιους ποδοσφαιριστές έχω, ποιον προπονητή και ποιους συνεργάτες. Ήμουν πάντα δίπλα στην ομάδα, τώρα θα είμαστε μαζί ακόμη πιο δυνατοί!.", ήταν το μήνυμα του επικεφαλής του συλλόγου.

Στο αγωνιστικό σκέλος, στην τελευταία προπόνηση πριν από την πασχαλινή άδεια που περιελάμβανε και οικογενειακό διπλό, δεν προπονήθηκαν οι τραυματίες Βαγγέλης Νάστος και Κώστας Γιαννούλης, ενώ προληπτικά απουσίας κι ο Σωκράτης Φυτανίδης.

Οι υπόλοιποι παίκτες συμμετείχαν κανονικά και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το πρωί της Τρίτης του Πάσχα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK