Συνεχίζει στον Ατρόμητο ο Γκορμπούνοφ

Παίκτης του Ατρόμητου για τρίτη διαδοχική χρονιά θα παραμείνει ο Λευκορώσος τερματοφύλακας, Αντρέι Γκορμπούνοφ.

Συνεχίζει στον Ατρόμητο ο Γκορμπούνοφ

Η ανακοίνωση:

" Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Αντρέι Γκορμπούνοφ παραμένει «ένας από εμάς». Ο Λευκορώσος διεθνής τερματοφύλακας απάντησε σήμερα καταφατικά στην προ ημερών πρόταση που έχει καταθέσει η ομάδα μας για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι τον Ιούνιο του 2017.

Με αναμφισβήτητες τις προτάσεις από ελληνικές ομάδες αλλά κυρίως από το εξωτερικό ο Αντρέι Γκορμπούνοφ εκτίμησε το γεγονός ότι ο Ατρόμητος αποτέλεσε την "γέφυρα" για να διαβεί την πόρτα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών της χώρας του για πρώτη φορά στην καριέρα του και να καθιερωθεί βασικός. Εκτίμησε επιπλέον τις συνθήκες εργασίας αλλά και το πλάνο της ομάδας μας που συνεχίζει να εμπεριέχει την προοπτική και το όραμα σε κάθε του έκφανση.

Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ έστειλε υπογεγραμμένο το νέο του συμβόλαιο και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έρθει στην Ελλάδα. Είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής που ανανεώνει φέτος το καλοκαίρι την συνεργασία του με τον Ατρόμητο μετά τους Εδουάρδο Μπρίτο και Νίκο Λαζαρίδη. Θα φορέσει φέτος τη φανέλα με το νούμερο «35»".

News 24/7

24MEDIA NETWORK