Τα είχε με τον Μάνταλο και ο Κάναντι

Αυτή τη φορά ο Αυστριακός προπονητής επέλεξε να μιλήσει για τη διαιτησία, θεωρώντας πως για δεύτερη σερί αγωνιστική ο Ατρόμητος είναι αδικημένος.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νταμίρ Κάναντι δεν είναι παρορμητικός. Συγκρατείται, όπως επέλεξε να κάνει στην Τούμπα. Γι' αυτό και η αποβολή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό ξένισε.

Ο Αυστριακός είχε πολλά παράπονα από τον διαιτητή Μάνταλο και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε γι' αυτά λέγοντας πως " η ομάδα μου έπαιξε πολύ καλά, στην πρώτη φάση πήρε το προβάδισμα και μάλιστα είχαμε ακόμα δύο ευκαιρίες με τον Βασιλακάκη και τον Ντάουντα για το 2-0. Στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε την ισοφάριση από τα 11 βήματα, από ένα πέναλτι που κατά την άποψή μου δεν ήταν. Αυτό συμβαίνει για δεύτερη φορά και αυτό πονάει. Κατά την άποψή μου δεν υπάρχει κανένα πέναλτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά και είχαμε το σουτ του Μάντσον που βρήκε το δοκάρι, μετά είχαμε την ευκαιρία με τον Ουάρντα. Στη συνέχεια μείναμε με 10, αλλά και πάλι αποδείξαμε πως είμαστε πολύ καλή ομάδα και προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη και με 10 παίκτες. Δυστυχώς στο τέλος δεν μας δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι, το είδα και στο βίντεο και είμαι σίγουρος πως ήταν πέναλτι".

Αντιθέτως υποστήριξε ότι " δεν έχω δει κάποια φάση για τον Παναθηναϊκό που να υπάρχει πέναλτι", και συμπλήρωσε με αφορμή την ερώτηση για Χατζηϊσαΐα-Μολίνς πως Δεν το είδα, αν όπως λέτε υπάρχει αυτό, τότε ο παίκτης μου θα έπρεπε να αποβληθεί. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με την αντίδραση του παίκτη μου. Δεν θα πρέπει να εστιάσουμε στη συγκεκριμένη φάση. Νομίζω πως γενικά ο διαιτητής σήμερα ήταν πολύ κακός. Αυτό συνέβη στη Λάρισα με εμάς, δεν κατάλαβα στο τέλος γιατί με απέβαλε. Δεν είπα κάτι, θεωρώ πως ήταν αλαζόνας και προκάλεσε ένταση σε ένα παιχνίδι που από μόνο του είχε ένταση.

Είμαστε πάρα πολύ απογοητευμένοι γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη, έγινε με τον Απόλλωνα, στη Λάρισα, σήμερα... Μπορεί να είναι προκατειλημμένοι μαζί μας. Δεν μ' αρέσει να μιλάω για την διαιτησία, αλλά στην Ελλάδα έμαθα πως πρέπει να μιλάμε. Αυτό συνέβη με τον ΠΑΟΚ, στην Λάρισα και πρέπει να προστατέψω την ομάδα μου. Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι".

Θυμήθηκε ακόμη ότι " ούτε με τον ΠΑΟΚ ήταν κανένα πέναλτι. Είμαστε απογοητευμένοι και γι' αυτό τον λόγο στα αποδυτήρια μου πήρε 10 λεπτά ώστε να ηρεμήσω την ομάδα, το ίδιο πράγμα έγινε και σήμερα. Μας πήρε αρκετό χρόνο να ηρεμήσουμε την ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK