"Τα χώνει" για τον καλό φορ ο Σπανός

O Aτρόμητος μετρά τα χρήματα που δαπανά και πολύ καλά κάνει αφού οι εποχές είναι δύσκολες. Ομως για τον καλό φορ, ο Γιώργος Σπανός αναμένεται να κάνει μία σχετική οικονομική υπέρβαση.

"Τα χώνει" για τον καλό φορ ο Σπανός
spanos EUROKINISSI

Μπορεί το μπάτζετ του Ατρομήτου ενόψει της επόμενης σεζόν να είναι πολύ "σφιχτό", προσαρμοσμένος στις ανάγκες της δύσκολης εποχής, ωστόσο ακόμα και έτσι μία οικονομική υπέρβαση (μέσα στο πλαίσιο της λογικής πάντας) θα γίνει.

Αυτή αφορά τη μεταγραφή ενός ικανού γκολτζή, του παίκτη δηλαδή που έλειψε αυτή τη σεζόν από το ρόστερ. Του ποδοσφαιριστή που χωρίς πολλά-πολλά θα στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Γι' αυτόν τον παίκτη ο Γιώργος Σπανός είναι διατεθειμένος να κάνει την υπέρβαση και να υπερβεί τα οικονομικά του όρια του προϋπολογισμού για να ενισχύσει την ομάδα του.

Μ' αυτό ως δεδομένο και έχοντας πάντα υπόψιν ότι ο Ντάουντα έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, ο Αντονι Λε Ταλέκ πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στο Περιστέρι. Δεν μπορεί η ομάδα να έχεις τρεις ξένους φορ και με μεγάλα, για τα δεδομένα της, συμβόλαια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK