"Θα σε βρω, θα σε γ@@@σω και θα σε σκοτώσω"

Ο διαιτητής του αγώνα Ατρόμητος-Ολυμπιακός έγραψε στο φύλλο αγώνα που εξασφάλισε και σας παρουσιάζει λέξη προς λέξη το Contra.gr για τρεις επιθέσεις του προέδρου των γηπεδούχων στον βοηθό Κούρεντα. Στη μία, μάλιστα, τον έπιασε από το λαιμό και χρειάστηκε η παρέμβαση του διαιτητή...

"Θα σε βρω, θα σε γ@@@σω και θα σε σκοτώσω"

Σε μια κόλλα χαρτί (για την ακρίβεια σε δύο σελίδες παρατηρήσεων) και κατευθείαν στον αθλητικό εισαγγελέα «στέλνει» τον Γιώργο Σπανό ο διαιτητής του Ατρόμητος-Ολυμπιακός Γιάννης Δελφάκης. Στο φύλλο αγώνα αναφέρει πως τρεις φορές (τις δύο πρώτες στη φυσούνα στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και πριν ξεκινήσει το δεύτερο και την τρίτη αφού μπούκαρε στα αποδυτήρια των διαιτητών), εξαπέλυσε φραστικές επιθέσεις με απειλητικό περιεχόμενο, επικεντρώνοντας στον α’ βοηθό Ευθύμη Κούρεντα.

Μάλιστα, την τρίτη φορά, όπως αναγράφει το φύλλο αγώνα, έπιασε από το λαιμό τον βοηθό διαιτητή και χρειάστηκε η παρέμβαση του Δελφάκη για να προστατεύσει τον συνάδελφό του. Αναλυτικά το φύλλο αγώνα, το περιεχόμενο του οποίου εξασφάλισε αποκλειστικά το Contra.gr αναγράφει τα εξής:

“Μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κι ενώ κατευθυνόμασταν στα αποδυτήρια και συγκεκριμένα στη φυσούνα και στο διάδρομο, μας επιτέθηκε φραστικά και ιδιαίτερα προς τον πρώτο βοηθό ο κύριος Γιώργος Σπανός, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ομάδας ΠΑΕ Ατρόμητος 1923 λέγοντάς του τις φράσεις: «Ασέλγησες στο ποδόσφαιρο. Έχεις τελειώσει. Από Δευτέρα δεν θα είσαι πουθενά. Δεν θα είσαι τίποτα από Δευτέρα. Τελείωσες» .

Ο παραπάνω συνέχισε την φραστική επίθεση επαναλαμβάνοντας όλα τα παραπάνω κατά την είσοδό μας στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του β’ ημιχρόνου. Μετά το τέλος του αγώνα κι ενώ βρισκόμασταν στη φυσούνα ο παραπάνω αναγραφόμενος κύριος Γιώργος Σπανός επιτέθηκε ξανά φραστικά στον πρώτο βοηθό λέγοντάς του τις φράσεις: «Έκανες έγκλημα σήμερα. Θα σε εξαφανίσω. Δεν θα ξαναπιάσεις σημαία. Την έκανες την αποστολή σου”.

Έτσι ολοκληρώνεται η πρώτη σελίδα του φύλλου αγώνα και περνάμε στη δεύτερη: “Ενώ μπήκαμε στα αποδυτήριά μας και πριν προλάβουμε να κλείσουμε την πόρτα, εισέβαλε μέσα ο παραπάνω αναγραφόμενος (σ.σ. Γιώργος Σπανός) και συνέχισε να τον απειλεί με τις φράσεις: «Θα έρθω εγώ ο ίδιος στα Τρίκαλα, θα σε βρω και θα σε γ@μήσω. Θα σου βγάλω τ’ αυτιά. Να ξέρεις ότι δεν θα ξαναπιάσεις σημαία. Τελείωσες κι εσύ και ο Μπουτζιώλης» .

Στη συνέχεια φωνάζοντάς του τις φράσεις «θα σε γ@μήσω ρε π@υστη» , του επιτέθηκε πιάνοντάς τον από τον λαιμό και συνέχισε να του λέει τις φράσεις: «Θα σε βρω ρε @ρχίδι. Θα σε γ@μήσω και θα σε σκοτώσω» . Εκείνη τη στιγμή όπως μου ανέφερε ο πρώτος βοηθός μου (σ.σ. Κούρεντας) φοβήθηκε για τη σωματική του ακεραιότητα. Με την παρέμβασή μου, τον απομάκρυνα από τον πρώτο βοηθό, αλλά εκείνος μαινόμενος συνέχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης κι ενώ ήταν ανοικτή η πόρτα βρίσκονταν απ’ έξω δύο αστυνομικοί παρακολουθώντας άπραγοι. Ο πρώτος βοηθός μου επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του για όλα τα παραπάνω περιστατικά. Επίσης, επιφυλασσόμαστε για οτιδήποτε μας συμβεί μετά το κλείσιμο μετά το κλείσιμο του φύλλου αγώνος και κατά την αποχώρησή μας από το γήπεδο. Ουδεμία άλλα παρατήρηση”.

Για την ιστορία αξίζει να προσθέσουμε ότι στις λοιπές παρατηρήσεις ο διαιτητής αναφέρει ως «μη ικανοποιητική» τη συμπεριφορά των οπαδών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έξαλλος ο Σπανός, ήθελε... ριπλέι!
Σπανός: "Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος"

News 24/7

24MEDIA NETWORK