Θρήνος για τον Εμπόου

Θλιβερό μαντάτο για τον αμυντικό του Ατρόμητου, Παπέ Εμπόου, καθώς μία ημέρα μετά το εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ενημερώθηκε για τον χαμό του πατέρα του.

Θρήνος για τον Εμπόου
INTIME SPORTS

Δύσκολες ώρες για τον άσο του Ατρόμητου, Παπέ Εμπόου, καθώς, μία ημέρα μετά το εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ενημερώθηκε για τον χαμό του πατέρα του.

Η χρονιά δεν έχει αρχικά ιδανικά για τον Σενεγαλέζο αμυντικό, αφού πριν από λίγο καιρό υπέστη ρήξη χιαστών, η οποία θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον 6 μήνες.

Λόγω της μετεγχειρητικής του κατάστασης και του κινδύνου να υποστεί θρομβώσεις κατά τη διάρκεια της πτήσης, το ιατρικό επιτελείο του ζήτησε να μην ταξιδέψει στη Σενεγάλη γνωρίζοντας πόσο οδυνηρό είναι αυτό. Έτσι ο δεν θα μπορέσει να πει το τελευταίο "αντίο" στον πατέρα του, γνωρίζοντας κι ο ίδιος πόσους κινδύνους εγκυμονούσε ένα τέτοιο ταξίδι.

Μόλις η κατάσταση το επιτρέψει θα επισκεφθεί την πατρίδα του για να βρεθεί κοντά στη μητέρα του και στα αγαπημένα του πρόσωπα.

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος και το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν στον ποδοσφαιριστή και την οικογένεια του τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια", ανέφερε σε δελτίο Τύπου η ΠΑΕ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK