Θρήνος για τον Εμπόου

Θλιβερό μαντάτο για τον αμυντικό του Ατρόμητου, Παπέ Εμπόου, καθώς μία ημέρα μετά το εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ενημερώθηκε για τον χαμό του πατέρα του.

Θρήνος για τον Εμπόου

Δύσκολες ώρες για τον άσο του Ατρόμητου, Παπέ Εμπόου, καθώς, μία ημέρα μετά το εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ενημερώθηκε για τον χαμό του πατέρα του.

Η χρονιά δεν έχει αρχικά ιδανικά για τον Σενεγαλέζο αμυντικό, αφού πριν από λίγο καιρό υπέστη ρήξη χιαστών, η οποία θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον 6 μήνες.

Λόγω της μετεγχειρητικής του κατάστασης και του κινδύνου να υποστεί θρομβώσεις κατά τη διάρκεια της πτήσης, το ιατρικό επιτελείο του ζήτησε να μην ταξιδέψει στη Σενεγάλη γνωρίζοντας πόσο οδυνηρό είναι αυτό. Έτσι ο δεν θα μπορέσει να πει το τελευταίο "αντίο" στον πατέρα του, γνωρίζοντας κι ο ίδιος πόσους κινδύνους εγκυμονούσε ένα τέτοιο ταξίδι.

Μόλις η κατάσταση το επιτρέψει θα επισκεφθεί την πατρίδα του για να βρεθεί κοντά στη μητέρα του και στα αγαπημένα του πρόσωπα.

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος και το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν στον ποδοσφαιριστή και την οικογένεια του τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια", ανέφερε σε δελτίο Τύπου η ΠΑΕ.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ