Το μετέωρο βήμα του Φυτανίδη

Τα πάντα ανοιχτά είναι στην υπόθεση της ανανέωσης ή όχι του συμβολαίου του Σωκράτη Φυτανίδη με τον Ατρόμητο.

Το μετέωρο βήμα του Φυτανίδη

Η πρόταση που έλαβε η πλευρά του Έλληνα στόπερ από τους Περιστεριώτες προβλέπει μειωμένες αποδοχές για τα δύο επόμενα χρόνια, τουλάχιστον μειωμένες σε σχέση με το συμβόλαιο που υπογράφτηκε το 2013.

Το "κούρεμα" αυτό δεν άρεσε στον παίκτη ο οποίος μετά από τέσσερα χρόνια προσφοράς στο σύλλογο αυτό που σίγουρα δεν περίμενε είναι μείωση αποδοχών.

Ωστόσο το τελικό ραντεβού των δύο πλευρών δεν έχει γίνει ακόμα. Όταν αυτό πραγματοποιηθεί (προς το τέλος της εβδομάδας) η υπόθεση θα κλείσει όπως και να έχει και αυτή τη στιγμή έπρεπε υποχρεωτικά να ποντάρουμε κάπου, θα ποντάραμε στη... ρήξη.

Όμως, και το 2013 κάπως έτσι είχαν διαμορφωθεί τα πράγματα αλλά ο "Φύτα" υπέγραψε νέο τετραετές (2+2) συμβόλαιο αφήνοντας τους πάντες ξερούς.

Μέχρι πάντως να κλείσει το θέμα του Μακεδόνα στόπερ, θα μένει σε εκκρεμότητα και αυτό του Βαγγέλη Νάστου.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ