Το μετέωρο βήμα του Φυτανίδη

Τα πάντα ανοιχτά είναι στην υπόθεση της ανανέωσης ή όχι του συμβολαίου του Σωκράτη Φυτανίδη με τον Ατρόμητο.

Το μετέωρο βήμα του Φυτανίδη

Η πρόταση που έλαβε η πλευρά του Έλληνα στόπερ από τους Περιστεριώτες προβλέπει μειωμένες αποδοχές για τα δύο επόμενα χρόνια, τουλάχιστον μειωμένες σε σχέση με το συμβόλαιο που υπογράφτηκε το 2013.

Το "κούρεμα" αυτό δεν άρεσε στον παίκτη ο οποίος μετά από τέσσερα χρόνια προσφοράς στο σύλλογο αυτό που σίγουρα δεν περίμενε είναι μείωση αποδοχών.

Ωστόσο το τελικό ραντεβού των δύο πλευρών δεν έχει γίνει ακόμα. Όταν αυτό πραγματοποιηθεί (προς το τέλος της εβδομάδας) η υπόθεση θα κλείσει όπως και να έχει και αυτή τη στιγμή έπρεπε υποχρεωτικά να ποντάρουμε κάπου, θα ποντάραμε στη... ρήξη.

Όμως, και το 2013 κάπως έτσι είχαν διαμορφωθεί τα πράγματα αλλά ο "Φύτα" υπέγραψε νέο τετραετές (2+2) συμβόλαιο αφήνοντας τους πάντες ξερούς.

Μέχρι πάντως να κλείσει το θέμα του Μακεδόνα στόπερ, θα μένει σε εκκρεμότητα και αυτό του Βαγγέλη Νάστου.

Μουσική ΜΟΥΣΙΚΗ

5 Γιγάντων συναυλίες: Ο Αγγελάκας, ο Χαρούλης, ο Παυλίδης, ο Θανάσης & ο Σωκράτης σε εικόνες

Γιάννης Χαρούλης, Παύλος Παυλίδης, Γιάννης Αγγελάκας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας το κράτησαν ζωντανό και φέτος στην Τεχνόπολη. Και εμείς τους απαθανατίσαμε.

Τηλεόραση ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ

Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησαν οι επαναλήψεις

Πολλές παλιές σειρές της δεκαετίας του '90 που έχουν παιχθεί ξανά και ξανά σε επανάληψη στην ελληνική τηλεόραση. Ποιος όμως ο λόγος που μια από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του MEGA, έπαψε να προβάλλεται; Το reunion που δεν έγινε ποτέ...

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ