Χωρίς απουσίες με τον Πλατανιά

Ο Γιώργος Παράσχος δεν αντιμετωπίζει κανένα σοβαρό πρόβλημα απουσιών για την πρεμιέρα του Ατρομήτου στην φετινή Superleague κόντρα στον Πλαντανιά.

Χωρίς απουσίες με τον Πλατανιά
INTIME SPORTS

Εκτός του νεαρού Κυριάκου Κιβρακίδη, το απουσιολόγιο του Γιώργου Παράσχου για τον πρώτο αγώνα του Ατρομήτου στο φετινό πρωτάθλημα είναι καθαρό. Η ομάδα του Παράσχου υποδέχεται στο Περιστέρι τον Πλατανιά και ελπίζει να εκκινήσει με το δεξί τη νέα σεζόν.

Τη σημασία της νίκης απέναντι στους Κρητικούς ,που θα τονώσει ψυχολογικά και αγωνιστικά την ομάδα του μετά το στραπάτσο με τη Σαράγιεβο επεσήμανε ο τεχνικός των Περιστεριωτών:

"Θέλουμε να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας με το δεξί και άσχετα με την πορεία που είχαμε στο πρωτάθλημα δεν πρέπει να συμβεί το περσινό με τον Εργοτέλη πάλι στην πρεμιέρα.

Επειδή το ευρωπαϊκό ματς με το Σαράγεβο μας είχε ρίξει τη ψυχολογία πιστεύω ότι έχουμε ξεπεράσει πια το πρόβλημα και βλέπουμε με πολύ μεγάλη αισιοδοξία τόσο το κυριακάτικο ματς όσο και την πορεία μας στο πρωτάθλημα."

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου:

Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Μπάλλας, Δημούτσος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος,Γιαννούλης,Κούρος, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Παπάζογλου, Μπρίτο, Φάμπιο, Τάτος, Γκαρσία, Θεολόγου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK