Χωρίς Φυτανίδη-Κιβρακίδη ο Ατρόμητος στο Αγρίνιο

Εκτός αποστολής για το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό έμεινε ο Σωκράτης Φυτανίδης, αν και προπονήθηκε κανονικά. Τιμωρημένος είναι Κυριάκος Κιβρακίδης. Αναλυτικά η αποστολή του Τραϊανού Δέλλα.

Στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό δοκιμάζεται το απόγευμα της Δευτέρας (7/12) ο Ατρόμητος στο τελευταίος ματς της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Περιστεριώτες ψάχνουν πάση θυσία τη νίκη προκειμένου να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις, όμως σε αυτή την προσπάθεια ο Τραϊανός Δέλλας δεν θα έχει μαζί του τον Σωκράτη Φυτανίδη. Ο αρχηγός του Ατρομήτου αν και έβγαλε κανονικά την τελευταία προπόνηση δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Παράλληλα, εκτός έμεινε ο Κυριάκος Κιβρακίδης, οποίος είναι τιμωρημένος,. Εκτός και οι Θεοδωράκης, Νάτσος, Φυτανίδης, Παπασπύρος, Θεολόγου, Έμποου.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Μπρίτο, Μπίτολο, Μπ. Στόιτσεφ, Γκαρσία, Γοδόι, Κοντοές, Κούρος, Λαζαρίδης, Λε Ταλέκ, Λημνιός, Μαρσελίνιο, Μπάλλας, Μπαστακός, Ναπολεόνι, Μ.Στόιτσεφ, Ούμπιντες, Ουσέρο.