"Υπουλο" το πρόβλημα του Ντικινί, μεγάλη προσοχή από τιμ

To γεγονός ότι ο Νικολά Ντικινί προφυλάσσεται στις τελευταίες προπονήσεις του Ατρομήτου έχει την εξήγησή του. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο παίκτης είναι σύνθετο και χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

"Υπουλο" το πρόβλημα του Ντικινί, μεγάλη προσοχή από τιμ

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Νικολά Ντικινό στο ισχίο δεν είναι που ένα υπεύθυνο ιατρικό τιμ όπως αυτού του Ατρομήτου δεν μπορεί να προσπεράσει αβασάνιστα.

Ο άσος των Περιστεριωτών πονά στους προσαγωγούς αλλά ο πόνος οφείλεται σε δυσλειτουργία του ισχίου, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό.

Ο Ντικινό υποβάλλεται σε ενδελεχείς ιατρικές εξετάσεις, όπως άλλωστε προβλέπτεται σ' αυτές τις περιπτώσεις και, προς το παρόν, απέχει από το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Με τη Βέροια ο άλλοτε παίκτης του Πανθρακικού πιθανότατα δεν θα παίξει. Το ύπουλο του προβλήματός του τον υποχρεώνει, όπως και το τιμ άλλωστε, να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός.

Ν.Γ.

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ