Αυτά πρόσφερε η Λα Κορούνια στον ΠΑΟΚ για Λούκας

Τι έδινε η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για να αποκτήσει τον Λούκας, στην πρώτη πρόταση που μετέφερε ο μάνατζέρ του. Τι είδους στάση διατηρεί ο ΠΑΟΚ.

Αυτά πρόσφερε η Λα Κορούνια στον ΠΑΟΚ για Λούκας
INTIME SPORTS

Μπορεί η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια να μην κατέθεσε ακόμη επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Λούκας, όμως ο μάνατζέρ του γνωστοποίησε στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ όσα είχε την πρόθεση να προσφέρει αρχικά ο σύλλογος της Γαλικίας για τον Ισπανό.

Συγκεκριμένα λοιπόν, η Λα Κορούνια ήταν διατεθειμένη να δώσει στον "Δικέφαλο" 1,2 εκατομμύρια ευρώ μετρητά, έναν ποδοσφαιριστή της (ίσως τον Ινσούα χωρίς αυτό να είναι σίγουρο) και 20% ποσοστό μεταπώλησης.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη πρώτη πρόταση κρίθηκε χαμηλή από πλευράς ΠΑΟΚ και δεν υπήρξε η διάθεση να παραχωρηθεί ο Λούκας με αυτά τα δεδομένα. Εξάλλου, είναι σαφές πως οι "ασπρόμαυροι" κερδίζουν χρόνο, επιθυμώντας να κρατήσουν τον Ισπανό μέχρι και τα πλέι οφ του Europa League, ώστε να έχουν την πολύτιμη βοήθειά του για την είσοδο στους ομίλους της διοργάνωσης.

Βέβαια, σε περίπτωση που η Λα Κορούνια επανέλθει με μία πρόταση που θα αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ και θα προβλέπει πιο υψηλό ποσοστό μεταπώλησης, είναι πιθανόν ο ΠΑΟΚ να την κάνει αποδεκτή και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Λούκας στην ισπανική ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK