Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ

Μεταγραφή... καμπανάκι για βασικό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ που πλέον έχει ισχυρό ανταγωνισμό στην θέση του! Πρώτα τον καλωσόρισε και μετά τον ανακοίνωσε η Ένωση!

Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ
helder

Την πρώτη της μεταγραφή για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν ανακοίνωσε η ΑΕΚ το μεσημέρι της Τετάρτης (21/6), με τον Έλντερ Λόπες να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 28χρονος άσος έμεινε ελεύθερος από την Λας Πάλμας και οι άνθρωποι της Ένωσης κινήθηκαν γρήγορα για να αποσπάσουν την υπογραφή του. Πλέον αυτή η μεταγραφή είναι πιθανό να συνδυάζεται με το... σίριαλ που έχει προκύψει με τον Ντίντακ Βιλά, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία και την Εσπανιόλ.

Στην πατρίδα του πλήθος δημοσιευμάτων κάνει λόγο για χαμηλή προσφορά της Εσπανιόλ στην ΑΕΚ, που ζητάει λίγο καλύτερους οικονομικούς όρους με σκοπό να προχωρήσει το deal. Το γεγονός αυτή τη στιγμή, πάντως, είναι πως ο Ντίντακ έχει αποκτήσει ισχυρό ανταγωνισμό στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ:

"H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, Ελντερ Φιλίπε Ολιβέιρα Λόπες, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

O Ελντερ Λόπες, ο οποίος αγωνίζεται σε θέση αριστερού μπακ, είναι γεννημένος στις 4 Ιουνίου 1989 (28 ετών) στη Βίλα Νόβα ντε Γκάια στην περιοχή του Πόρτο και έκανε το πρώτο βήμα της επαγγελματικής του καριέρας στα 19 του χρόνια με μεταγραφή στην ιταλική Πάρμα το καλοκαίρι του 2008.

Το καλοκαίρι του 2012 επέστρεψε στην πορτογαλική Πριμέιρα Λίγκα με τη φανέλα της Μπέιρα Μαρ και ένα χρόνο αργότερα τον αγόρασε η Πάσος Φερέιρας με την οποία αγωνίστηκε για τρία χρόνια, πριν μετακινηθεί το περσινό καλοκαίρι στην ισπανική Πριμέρα Ντιβισιόν με τη φανέλα της Λας Πάλμας.

Ελντερ, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!"

"ΗΡΘΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ"

Λίγο αργότερα ο Λόπες έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ:

Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γιατί ήρθα σε ένα μεγάλο κλαμπ! Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι πολύ σημαντικό να υπογράφει σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ. Γνωρίζω αρκετούς που βρίσκονται ήδη στην ομάδα, είχα αρκετούς συμπαίκτες και αντιπάλους στο παρελθόν και το σημαντικότερο είναι ότι όλοι μου έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ».

Ο Ελντερ Λόπες αισθάνθηκε από την πρώτη στιγμή πολύ άνετος με τα κίτρινα χρώματα των γραφείων και της… νέας του φανέλας: «Το κίτρινο χρώμα είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για εμένα και έχει σημαδέψει όλες τις επιλογές μου. Ολες οι ομάδες στις οποίες έχω αγωνιστεί είχαν κίτρινο στη φανέλα τους και είναι κάτι που με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα».

Ο Έλντερ Λόπες αναφέρθηκε επίσης και στο έντονο πορτογαλικό στοιχείο στην ιστορία της ΑΕΚ: «Είναι πολύ ευχάριστο το ότι υπάρχουν και ότι υπήρχαν Πορτογάλοι στην ομάδα. Είναι ένα πάρα πολύ καλό σημάδι για εμένα. Εμείς οι Πορτογάλοι γνωρίζουμε καλά το μέγεθος της ΑΕΚ και για αυτό είναι πολύ εύκολο να πάρεις την απόφαση και να επιλέξεις… ΑΕΚ»!

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Ένα πράγμα μπορώ να υποσχεθώ στους φίλους της ΑΕΚ. Το ότι καθημερινά θα δουλεύω σκληρά και θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Εχουμε να κάνουμε ωραία πράγματα και να κατακτήσουμε υψηλούς στόχους με την ομάδα».

News 24/7

24MEDIA NETWORK