Αυθημερόν στο Αγρίνιο η ΑΕΚ

Αυθημερόν θα ταξιδέψει η ΑΕΚ για το Αγρίνιο την προσεχή Παρασκευή (4/9) για το φιλικό με τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της μεταγραφής του Μιχάλη Μπακάκη.

Αυθημερόν στο Αγρίνιο η ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Παναιτωλικό προγραμματίστηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, ωστόσο θα παίξει χρήσιμο ρόλο για τον προπονητή της ομάδας, προκειμένου να διευκολυνθεί κατά την ενσωμάτωση των νέων ποδοσφαιριστών, αλλά και για να δοκιμάσει ορισμένα ακόμα πράγματα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Βεβαίως, σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα φιλικό ματς απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα της κατηγορίας η οποία πήρε αποτέλεσμα τη δεύτερη αγωνιστική σε μία δύσκολη έδρα. Συγκεκριμένα ο Παναιτωλικός "άλωσε" την Τρίπολη απέναντι στον τοπικό Αστέρα, στην πρώτη εντός έδρας ήττα της ομάδας του Στάικου Βεργέτη από το 2014.

Η ΑΕΚ θα ταξιδέψει το πρωί της Παρασκευής (4/9) οδικώς με προορισμό το Αγρίνιο. Όπως συνηθίζεται σε παρόμοιες περιπτώσεις, οι ποδοσφαιριστές της "Ένωσης" θα συγκεντρωθούν στο ξενοδοχείο Holiday Inn της Αττικής Οδού όπου καταλύουν πριν από τους επίσημους αγώνες, θα πάρουν πρωινό και στη συνέχεια θα επιβιβαστούν στο πούλμαν για να ταξιδέψουν για το Αγρίνιο. Η επιστροφή της ομάδας θα γίνει μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Παναιτωλικό ο οποίος είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει την Παρασκευή στις 19:00.

Το συγκεκριμένο ματς -το οποίο υπό άλλες συνθήκες θα γινόταν νωρίτερα- είναι ένα γερό τεστ για την ΑΕΚ σε μία δύσκολη έδρα που θα συναντήσει μέσα στη σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK