Αυτοί είναι οι κορυφαίοι της σεζόν 2015-16

Ο ΠΣΑΠ έδωσε τα βραβεία για τους κορυφαίους της περασμένης σεζόν σε Super League και Football League. Δείτε τους νικητές και διαβάστε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ / 35α ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ / 35α ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μία πολύ όμορφη βραδιά γιορτής για τον ελληνικό αθλητισμό. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) τίμησε τους κορυφαίους της σεζόν 2015-16 για την πρώτη και τη δεύτερη επαγγελματική ποδοσφαιρική κατηγορία, με τον Κώστα Φορτούνη να φιγουράρει σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες, ως καλύτερος Έλληνας, πρώτος σκόρερ και μέλος της κορυφαίας 11άδας.

"Πιστεύω ότι όλα τα γκολ και οι ασίστς είναι ιδιαίτερα, όταν κερδίζει η ομάδα είναι απίστευτο. Χρειάζονται και τα δύο κι ένας σύγχρονος ποδοσφαιριστής πρέπει να τα έχει. Για να τα έχει πρέπει να δουλεύει καθημερινά.

Θέλω να το αφιερώσω στην οικογένειά που είναι εδώ και με στηρίζει πάντα. Και στον σύλλογό μου, ο οποίος μας προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες", υποστήριξε ο Κώστας Φορτούνης ενώ ο πρώην συμπαίκτης του και νυν κίπερ της Εσπανιόλ, Ρομπέρτο, είπε:

"Είναι αρχηγός ο Φορτούνης και πολύ σημαντικός για την περασμένη σεζόν. Τώρα είναι πιο εύκολο να σκοράρει στην προπόνηση, γιατί λείπω εγώ από την προπόνηση".

Δήλωσαν επίσης κατά τη βράβευσή τους:

Γκάλο: "Εύχομαι σε όλους υγεία".

Μολέντο: "Ευχαριστώ την οικογένειά μου και την αδερφή μου που είναι εδώ"

Τζαβέλλας: "Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και κυρίως την πρώην μου ομάδα, τον ΠΑΟΚ γιατί χάρη σε αυτούς είμαι εδώ. Θα αφιερώσω αυτό το βραβείο στην οικογέρνειά μου, τον Σκίμπε γιατί χάρη σε αυτόν πήρα μεταγραφή στην Άιντραχτ και με άλλαξε ως ποδοσφαιριστή".

Σιώπης: "Ευχαριστώ την οικογένεια μου που με βλέπει από τον Έβρο και τους συμπαίκτες μου, τον Ουζουνίδη και όλο το προπονητικό τιμ, τον κυριο Δάρρα, τον κύριο Ζαμάνη. Συνεχίζουμε και θα δούμε που θα είμαστε του χρόνου".

Ζέκα: "Θα υπάρχει πρόοδος για τον Παναθηναϊκό, είμαστε σε ένα κακό διάστημα, αλλά θα περάσει".

Μπακασέτας: "Τα συγχαρητήρια μου στον ΠΣΑΠ, γιατί είναι κοντά στον ποδοσφαιριστή. Ευχαριστώ Ουζουνίδη, Γιάγκου και Κόλα, συμπαίκτες, διοίκηση. Αφιερώνω το βραβείο στο Θεό και στην οικογέρνειά μου".

Φορτούνης: "Πολύ καλά λόγια από ένα σπουδαίο κίπερ (σ.σ Ρομπέρτο), σε κάνει να δουλεύεις περισσότερο. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, που με βοήθησαν. Στόχος ήταν να επιστρέψω στον Ολυμπιακό, όταν έφυγα από εδώ".

Ροντρίγκες: "Μου λείπει η Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ με έκανε τον παίκτη που είμαι και θέλω να τον ευχαριστήσω. Αφιερώνω αυτό το βραβείο στην οικογένειά μου και τον ΠΑΟΚ"

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2015-16:

SUPER LEAGUE

Καλύτερος προπονητής της Super League: Μαρίνος Ουζουνίδης (Πανιώνιος)

Πρώτος σκόρερ της Super League: Κώστας Φορτούνης (Ολυμπιακός)

Καλύτερος τερματοφύλακας της Super League: Ρομπέρτο (Ολυμπιακός)

Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της Super League: Χάρης Χαρίσης (ΠΑΟΚ)

Καλύτερος διαιτητής της Super League: Τάσος Σιδηρόπουλος

Καλύτερος Έλληνας παίκτης της Super League: Κώστας Φορτούνης

Καλύτερος ξένος παίκτης της Super League: Μάρκους Μπεργκ

Καλύτερη ενδεκάδα: Ρομπέρτο, Ροντρίγκο Γκάλο, Αρτούρ Μαζουακού, Ροντρίγκο Μολέντο, Γιώργος Τζαβέλλας, Μανώλης Σιώπης, Κάρλος Ζέκα, Τάσος Μπακασέτας, Κώστας Φορτούνης, Γκάρι Ροντρίγκες, Μάρκους Μπεργκ

FOOTBALL LEAGUE

Κορυφαίος προπονητής της Football League: Αλέκος Βοσνιάδης (Κέρκυρα)

Πρώτος σκόρερ της Football League: Νίκος Κουσκουνάς (Τρίκαλα)

Καλύτερος τερματοφύλακας της Football League: Γεννάδιος Ξενοδόχοφ (ΑΕΛ)

Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της Football League: Γιάννης Μασούρας (ΑΕΛ)

Καλύτερος ξένος της Football League: Εμανουέλ Κονέ (Απόλλωνας Σμύρνης)

Καλύτερος Έλληνας παίκτης της Football League: Νίκος Κουσκουνάς (Τρίκαλα)

News 24/7

24MEDIA NETWORK