Γυναικεία πρό(σ)κληση σε Σουάρες: "Έλα να δεις μπαλίτσα"

Μετά το ματς με την Ατλέτικο ο Λουίς Σουάρες δήλωσε ότι "το ποδόσφαιρο είναι για άνδρες" και η ατάκα του αυτή προκάλσε... κύμα αντιδράσεων.

Γυναικεία πρό(σ)κληση σε Σουάρες: "Έλα να δεις μπαλίτσα"

Ο Ουρουγουανός έδωσε αυτή την απάντηση, εξαιτίας της φωτογραφίας του Φιλίπε Λουίς με μια πληγή στο πόδι του από τραυματισμό που του προκάλεσε ο φορ της Μπαρτσελόνα.

 

Τα λόγια του Σουάρες επικρίθηκαν ως σεξιστικά και μια ποδοσφαιρική γυναικεία ομάδα της Ισπανίας, που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία, αποφάσισε να τον καλέσει, να παρακολουθήσει το Σάββατο το παιχνίδι τους, προκειμένου να διαπιστώσει ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι... μόνο για άνδρες.

Η ομάδα  Σάντα Τερέσα προσκάλεσε τον Ουρουγουανό επιθετικό μέσω twitter με το εξής μήνυμα: "Προσκαλούμε το Λουίς Σουάρες, το Σάββατο στο παιχνίδι εναντίον της Μπέτις. Στις 16:00".

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα