Σισέ: "Αυτή είναι η αγαπημένη μου ομάδα..."

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε σε ιταλικό μέσο ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, στην οποία επέλεξε την αγαπημένη ομάδα που αγωνίστηκε, αλλά μίλησε και για τη νέα ζωή του. Τι μετάνιωσε στην καριέρα του.

Σισέ: "Αυτή είναι η αγαπημένη μου ομάδα..."

Την Πέμπτη (4/2) το βράδυ σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μιλάνο, ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, βρέθηκε πίσω από την κονσόλα, παίζοντας μουσική. Αυτή είναι πλέον η νέα του καριέρα, ως dee jay και ο Γάλλος φαίνεται να το απολαμβάνει.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική "Gazzetta Dello Sport", τόνισε πως: "Σίγουρα μου λείπει το ποδόσφαιρο, όμως είμαι χαρούμενος με τη μουσική. Παίζω σε μαγαζιά σε Ελβετία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Αγγλία και Ντουμπάι. Έχω κάνει εμφανίσεις και σε video-clips".

Όσο για τους φίλους του από τον χώρο του ποδοσφαίρου, ο Σισέ δήλωσε: "Ο Μπόατενγκ, ο Μεξές, ο Μπαλοτέλι, ο Πογκμπά. Ο τελευταίος είναι απόλυτο φαινόμενο. Είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει σήμερα. Θα οδηγήσει τη Γαλλία στην κατάκτηση του φετινού Euro".

Οι αναμνήσεις του από τη Λάτσιο, όπως φαίνεται περιορίζονται στο... καλό φαγητό: "Το πιο όμορφο ήταν το καλωσόρισμα των φιλάθλων. Από εκεί και πέρα θυμάμαι την καρμπονάρα".

Οι αγαπημένες του ομάδες όπως αποκάλυψε, είναι τρεις: "H Οσέρ, η Μαρσέιγ και φυσικά ο Παναθηναϊκός". Παρά το γεγονός ότι κατέκτησε ακόμη και το Champions League με τη Λίβερπουλ, ο Γάλλος βάζει πιο πάνω το "τριφύλλι". Ωστόσο δεν θα ξεχάσει ποτέ τον Στίβεν Τζέραρντ : "Ήταν ο καλύτερος αρχηγός που είχα ποτέ".

Έχει μετανιώσει όμως για κάτι στην καριέρα του; "Η μεγαλύτερή μου λύπη είναι το γεγονός ότι δεν βοήθησα όσο θα ήθελα την εθνική ομάδα της Γαλλίας".

Τέλος ρωτήθηκε και για το πάθος του για τα γρήγορα αυτοκίνητα: " Πιο παλιά είχα περισσότερα. Μου αρέσουν μόνο τα αμερικάνικα. Corvette, Mustang, Escalade. Δεν μου αρέσει πολύ η Ferrarri".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Σισέ απάντησε σε tweet για το χαστούκι στο "Καραϊσκάκης" και προκάλεσε χαμό

News 24/7

24MEDIA NETWORK