Η ΑΕΚ έκανε το καθήκον της αλλά "φωνάζει" για ενίσχυση!

Σ' ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι η ΑΕΚ κέρδισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League τον Παναιτωλικό με 2-0 και μπήκε με το... δεξί στη νέα σεζόν, καταφέρνοντας μάλιστα να σκοράρει δύο φορές έπειτα από αφλογιστία σε τρεις επίσημους αγώνες.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, καθώς ευτύχισαν να προηγηθούν με πέναλτι στο 13'. Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ ο Ούγκο Αλμέιδα που για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν σκοράρει σε πρεμιέρα πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ κέρδισε τον Παναιτωλικό ενώ πέρυσι σε δύο ματς δεν τα είχε καταφέρει με μία ισοπαλία και μία ήττα.

ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ... ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Ο Πορτογάλος πάντως τα "διέλυσε" όλα μερικά λεπτά αργότερα και μετατράπηκε σε αρνητικός πρωταγωνιστής μια και άφησε την ΑΕΚ με 10. Ο Χαντάκιας στο 28' κρατούσε τον ηψηλόσωμο φορ κι εκείνος αντέδρασε με τον χειρότερο τρόπο καθώς τον έσπρωξε και τον έριξε στο έδαφος.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί αρνητικό ρεκόρ για τους επιθετικούς της ΑΕΚ, καθώς στο ματς με την Μπριζ είχε αποβληθεί ο Λιβάγια. Ο Κροάτης θα μπορούσε να αποβληθεί και στο παιχνίδι του άδειου ΟΑΚΑ, αφού χαστούκισε εκτός φάσης τον Χαντάκια, χωρίς όμως να το δει κάποιος από τους ιθύνοντες της ομαλής διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Σαν να μην έφταναν όλα τα προβλήματα που έχει η ΑΕΚ στην επιθετική γραμμή, ήρθε στο τέλος του ματς να "κολλήσει" και ο τραυματισμός του Λιβάγια. Ο επιθετικός υπέστη κάκωση αριστερού τετρακεφάλου με αιμάτωμα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

ΤΟ ΠΑΛΕΨΕ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Οι φιλοξενούμενοι αφού πήραν το αριθμητικό πλεονέκτημα προσπάθησαν να κάνουν ζημιά στην Ένωση και να ισοφαρίσουν το εις βάρος τους 1-0. Αφού δεν βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, χάρη στον εξαιρετικό Ανέστη, οι Αγρινιώτες το... πλήρωσαν στο 49' αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μάρκος Πάουλο που νωρίτερα είχε γκρεμίσει τον Μάνταλο.

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ

Στο 73' η ΑΕΚ έκανε το 2-0, αλλά το γκολ μέτρησε κατόπιν... περιπέτειας καθώς ο βοηθός σήκωσε οφσάιντ στον Γιόχανσον, όμως τελικά πήρε την απόφασή του πίσω, αναφέροντας στον διαιτητή Τζήλο ότι έκανε λάθος...

Από εκεί και πέρα τίποτα δεν άλλαξε στη ροή του παιχνιδιού με την ΑΕΚ να ελέγχει το ρυθμό και τον Παναιτωλικό του Μάκη Χάβου να συμβιβάζεται με το αρνητικό αποτέλεσμα, χωρίς ιδιαίτερη διάθεση να πιέσει και να... κυνηγήσει το κάτι.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Λόπες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος (80' Βινίσιους), Κλωναρίδης (46' Λιβάγια), Τρίστασον (46' Πατίτο), Αλμέιδα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας (16' Μαρινάκης), Χαντάκια, Ροντρίγκες, Τσοκάνη, Μάρκος Πάουλο, Μπεχαράνο, Ντίας (69' Μασουρέκ), Κλέζιο, Ρόζα (60' Μπράβο) Μοράρ.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK