Την είδε (την ΑΕΛ) και... λαχτάρισε (η ΑΕΚ)

Η "μαχητική" ΑΕΛ μπλόκαρε όλα τα ατού της ΑΕΚ, έκλεισε σωστά τους διαδρόμους και κατάφερε να κρατήσει την Ένωση στο μηδέν (0-0), δίνοντας... έξτρα ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αν βάλουμε κάτω και μετρήσουμε τα σκληρά φάουλ και τις φάσεις για γκολ που είδαμε στο "AEL FC ARENA" στο ματς μεταξύ της ΑΕΛ και της ΑΕΚ, τότε σίγουρα τα πρώτα βγαίνουν... περισσότερα. Το τελικό 0-0 του αγώνα της 18ης αγωνιστικής είναι μεν δίκαιο, αλλά αφήνει μια πικρία στην Ένωση, καθώς ενδέχεται να μείνει πλέον πίσω από τους άλλους δύο διεκδικητές του πρωταθλήματος, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Βέβαια, οι "κιτρινόμαυροι" δεν είχαν και κάποια κλασσική ευκαιρία για γκολ, προκειμένου να... χτυπιούνται που δεν πήραν τη νίκη στη Λάρισα. Για την ακρίβεια είχαν μόλις τρεις φάσεις στο τέρμα, ενώ μεγαλύτερη ευκαιρία θα λέγαμε πως ήταν ένα δυνατό σουτ του Μπακασέτα, μετά από στρώσιμο του Λιβάγια, το οποίο πέρασε δίπλα από τα δοκάρια της ΑΕΛ.

Οι γηπεδούχοι παίζοντας σκληρή άμυνα, κατάφεραν να μπλοκάρουν τα ατού των φιλοξενούμενων, να κλείσουν τους χώρους και να μην επιτρέψουν στους παίκτες του (τιμωρημένου) Χιμένεθ να φύγουν με το τρίποντο. Μπορεί να μην νίκησαν, όμως δεν ήταν αυτός ο σκοπός τους, όπως φάνηκε στο ματς, αφού κυρίως αγωνίστηκαν για να μη χάσουν. Και το κατάφεραν.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Ουάλας, Φατιόν, Λαγός, Ντέλετιτς (54' Μασούρας), Ναζλίδης (90+ Περόνε), Μιλοσάβλιεβιτς, Κριζμάν (85' Χούμπτσεβ).

ΑΕΚ(Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης (90' Γιακουμάκης), Κονέ, Μοράν, Χριστοδουλόπουλος (68' Μασούντ), Λιβάγια (74' Κλωναρίδης), Μπακασέτας, Αραούχο.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK