Με ανατροπή ξανά στην κορυφή ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχασε τα άχαστα, βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του νεαρού Στρούγγη που έκανε... ντεμπούτο στην άδεια Τούμπα, όμως ο "δικέφαλος" ισοφάρισε με αμφισβητούμενο πέναλτι και πήρε τελικά το "χρυσό" τρίποντο με γκολ-καραμπόλα του Τζάλμα Κάμπος.

ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
vieirinha EUROKINISSI

Τι ματς και αυτό! Τα είχε όλα! Νέους πρωταγωνιστές, πολλές μεγάλες ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες, παράπονα από τον διαιτητή και τους βοηθούς, γκολ με ατομικές ενέργειες, γκολ τυχερά. Τα πάντα όλα!

Η αλήθεια βέβαια είναι πως ο ΠΑΟΚ, ειδικότερα στο πρώτο μέρος, ήταν... καταιγιστικός. Μάτος και Κάνιας μόνοι στο ξεκίνημα σημάδεψαν τον Γιαννιώτη αντί τα δίχτυα, όμως ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ. Εκτέλεση φάουλ του Ουμπίδες στο 22ο λεπτό και ο νεαρός Στέφανος Στρούγγης, στο ντεμπούτο του, σκόραρε με κεφαλιά.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου δεν... πάγωσαν και συνέχισαν να... βομβαρδίζουν την εστία του Έλληνα πορτιέρο. Ελ Καντουρί και Κάνιας δεν μπόρεσαν να σουτάρουν καλά ολομόναχοι από πλεονεκτική θέση για να φτάσουμε στη φάση του 44ου λεπτό.

Ο Μακ μπήκε στην περιοχή, ο Στρούγγης τον μάρκαρε και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Από το ριπλέι πάντως δεν φαίνεται να δικαιώνει τον ρέφερι, όπως είπε ο Ηρακλής Τσίκινης στο Contra.gr, αφού ο νεαρός άσος πρώτα βρίσκει τη μπάλα και μετά έχει επαφή με τον Σλοβάκο ( υπάρχει σπρώξιμο με το χέρι στην πλάτη του Μακ). Όλα έγιναν πολύ γρήγορα είναι η αλήθεια. Ο Βιεϊρίνια πάντως από την άσπρη βούλα έκανε το 1-1.

ΡΟΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΜΠΑ

Το δεύτερο μέρος είχε μπόλικο... ξύλο με τον διαιτητή ωστόσο να μην βγάζει εύκολα κάρτα για να κρατήσει τον... τρελό ρυθμό. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει ασφυκτικά τον Ατρόμητο και να χάνει πολλές καλές στιγμές.

Στη μεγαλύτερη ο Ρισβάνης έδιωξε με το κεφάλι μία ενέργεια του Μάτος που κόντραρε όμως και σε αμυντικό. Με... καραμπόλα έγινε τελικά το 2-1 για τον "δικέφαλο". Σύγχυση στην περιοχή του Ατρομήτου, σουτ του Μάτος, κόντρα, στον Τζάλμα η μπάλα που έκανε νέο σουτ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ουμπίδες, άλλαξε πορεία, καταλήγοντας στα δίχτυα.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι με τις δυο ομάδες να διαμαρτύρονται επίσης για τρεις φάσεις. Στο 33ο λεπτό ο Ντιγκινί υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, ενώ καλυπτόταν και έμπαινε στην περιοχή, ενώ στο 37' ο Μάντσον μάρκαρε τον Κουλούρη στην περιοχή του Ατρόμητου με τον Παπαπέτρου να μην δείχνει κάποια παράβαση. Τέλος δόθηκε οφσάιντ στον Πρίγιοβιτς ενώ δεν ήταν στο 74ο λεπτό με το σκορ να είναι στο 2-1.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Ρέι, Βιεϊρίνια, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Τσίμιροτ (65' Πρίγιοβιτς), Κάνιας, Κάμπος, Μακ (78' Λημνιός), Ελ Καντουρί (84' Σάκχοφ), Κουλούρης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Στρούγγης (65' Νάτσος), Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Μαντσόν, Βασιλακάκης (81' Μενσά), Μπουσούλατζιτς (88' Μπαστακός), Ντιγκινί, Ντάουντα.

Σκόρερ: 0-1 (22' Στρούγγης), 1-1 (45' Βιεϊρίνια), 2-1 (71' Κάμπος)

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK