Ο Μαλεζάς έσωσε τον ΠΑΟΚ στα Χανιά και... βύθισε τον Πλατανιά

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδωσαν όρκο νίκης πριν τη σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου και δυο λεπτά αργότερα σκόραραν με τον... Μαλεζά, φεύγοντας έτσι με το διπλό από την έδρα του αξιόμαχου Πλατανιά. Ακυρώθηκε κανονικό γκολ των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο.

SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
paok panigiriki me platania EUROKINISSI

Στόχος επετεύχθη θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του κειμένου, αφού ο ΠΑΟΚ νίκησε μεν όμως δεν... ικανοποίησε με την απόδοση του απέναντι στον ουραγό Πλατανιά, που μετράει πλέον 10 σερί ήττες στο πρωτάθλημα!

Το πρώτο ημίχρονο θέλουμε να το ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, καθώς οι φάσεις ήταν ελάχιστες και ο ρυθμός για... ύπνο. Πάντως είχαμε μία φάση που θα συζητηθεί αρκετά. Στο 4ο λεπτό ο Γκρζέλτσακ έστειλε τη μπάλα με το κεφάλι από κανονική θέση, όμως ο βοηθός έδωσε οφσάιντ και το... πήρε πίσω.

Λίγο πριν το σφύριγμα του ημιχρόνου, ο Κοκκαλάς ντύθηκε Μπουφόν και με τριπλή απόκρουση κράτησε, προσωρινά, το μηδέν. Και λέμε προσωρινά γιατί στο 47ο λεπτό ο "δικέφαλος" άνοιξε το σκορ!

Μετά από φάση διαρκείας ο Κρέσπο ανενόχλητος και με τον Βάντερσον να τον... κοιτάει έδωσε πάσα στον Μαλεζά και ο έμπειρος άσος, από κανονική θέση, την έστειλε στα δίχτυα. Νωρίτερα ο Πλατανιάς έχασε σπουδαία φάση να ανοίξει το σκορ μετά από γκάφα του Πασχαλάκη, όμως ο Δημούτσος σούταρε άσχημα.

Μετά το 60ο λεπτό ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τον Πλατανιά, ωστόσο, να έχει την κατοχή της μπάλας και να πιέζει για την ισοφάριση. Το γεγονός αυτό εκνεύρισε τον Λουτσέσκου που ζητούσε από τους παίκτες του να έχουν καθαρό μυαλό για να μην γίνει η ζημιά.

Τι κρατάμε από το ματς; Τους τρεις βαθμούς για τον ΠΑΟΚ και την καλή εικόνα του Πλατανιά με τον Ρόκα στον πάγκο. Οι Κρητικοί και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ήταν καλοί, αλλά έχασαν.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Κρέσπο, Μαουρίσιο, Κάνιας, Κάμπος, Πέλκας, Λημνιός, Κουλούρης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Ρόκα): Κοκκαλάς, Βάντερσον, Καρυπίδης, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Ουές, Δημούτσος, Ντεβέσα, Γκρζέλτσακ, Ντικαμονά, Στάμου.

Σκόρερ: 0-1 (56' Μαλεζάς).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK