Μέρα προέδρου και… Ιμπαγάσα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πάει Ρέντη και ο Αργεντινός δοκιμάζει να μπει στο πρόγραμμα εκγύμνασης της ομάδας στο πιο «κρίσιμο τεστ» εν όψει ντέρμπι.

Μέρα προέδρου και… Ιμπαγάσα

Η επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη, το απόγευμα στον Ρέντη είναι δεδομένα το θέμα της ημέρας για τον Ολυμπιακό. Σαράντα-οκτώ ώρες πριν από το ντέρμπι ο πρόεδρος των Ερυθρολεύκων, θα βρεθεί στο αθλητικό κέντρο της ομάδας και πριν από την προπόνηση θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές για αυτό το… αντάμωμα με τον Παναθηναϊκό, ζητώντας φυσικά τους τρεις βαθμούς της νίκης. Όπως έχουμε αναφέρει κατ επανάληψη αυτές τις μέρες, στο λιμάνι η σκέψη πριν από το ενενηντάλεπτο απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι ξεκάθαρη. Και αμιγώς ποδοσφαιρική. Εκτιμούν οι πρωταθλητές ότι είναι καλύτερη ομάδα από τον αιώνιο αντίπαλο τους. Τόσο απλά. Περιμένουν λοιπόν αυτό να αποδειχθεί και μέσα από τις γραμμές του αγωνιστικού χώρου. Εκεί θέλουν να δώσουν τις απαντήσεις προς κάθε κατεύθυνση. Τίποτε περισσότερο αλλά και τίποτε λιγότερο. Αυτό λοιπόν θα ζητήσει και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. «Μυαλό και ψυχή για τη νίκη».Για το τρίποντο που εκτός των άλλων, θα επαναφέρει τους Ερυθρόλευκους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος τώρα η σημερινή προπόνηση έχει ιδιαίτερη σημασία επίσης. Και αυτό γιατί στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης θα επιχειρήσει να μπει ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός που χθες έκανε «ατομικό» αναμένεται να μπορέσει να ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας και με τον τρόπο αυτό να «εξασφαλίσει»και τη θέση του στην 11άδα του ντέρμπι. Ο Ιμπαγάσα έλεγε από χθες ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει το ματς με τον Παναθηναϊκό. Και ότι αν χρειαστεί θα κάνει και ένεση πριν από το ματς για να παίξει. Σε πρώτη φάση όμως το σημαντικό είναι να καταφέρει σήμερα να προπονηθεί. Στην επί της ουσίας πρώτη «απόπειρα» του Βαλβέρδε να δουλέψει με ολόκληρη την ομάδα. Διότι ακόμη και χθες την ημέρα της επιστροφής των διεθνών, υπήρχαν δύο απουσίες. Ο Ιμπαγάσα, και ο Όλοφ Μέλμπεργκ του οποίου η πτήση έφτασε στην Αθήνα μετά την ώρα έναρξης της προπόνησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK