"Δεν γυρίζει, είναι άνδρας και δεν φοβάται ο Βράνιες"

Νέες βόμβες από το περιβάλλον του Βόσνιου στόπερ που το έσκασε από την προπόνηση και δεν σκοπεύει να γυρίσει! Το Contra.gr αποκαλύπτει τι λέει η πλευρά του ποδοσφαιριστή, τι ζητάει και γιατί επιμένει πως θέλει να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ΑΕΚ. Διαβάστε όλες τις ατάκες-φωτιά.

"Δεν γυρίζει, είναι άνδρας και δεν φοβάται ο Βράνιες"

" Είναι πολύ απογοητευμένος ο Όγκι με την ΑΕΚ " λένε όσοι ζουν στο περιβάλλον του Ογκνιέν Βράνιες, χωρίς ωστόσο να δίνουν ξεκάθαρη απάντηση στο " Γιατί; " της όλης υπόθεσης.

Ο Βόσνιος με την απόφασή του να μην πάει στην προπόνηση της Τετάρτης (17/1) έβαλε... ταφόπλακα στις σχέσεις του με το μεγαλύτερο πάτημα που χρησιμοποιεί όλο αυτό το διάστημα, για να πάρει μεγαλύτερο συμβόλαιο. Ποιο είναι αυτό; Την αγάπη του κόσμου της Ένωσης φυσικά...

Όποιος έχει έρθει σε επαφή με ανθρώπους του Βόσνιου, αυτή είναι η μόνιμη ατάκα που βγαίνει απ' τα χείλη τους: " Τον αγαπάει ο κόσμος και πρέπει να του δώσουν νέο συμβόλαιο " . Kι αυτή η απαίτηση, διότι περί... ωμής απαίτησης πρόκειται πλέον, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για παρουσία λιγότερη από ενός έτους στην ομάδα, όταν έρχεται αντιμέτωπη με τους... ρομαντικούς της ιστορίας, τότε προκύπτει και το εξής: " Η αγάπη του κόσμου σημαίνει και καλύτερο συμβόλαιο; Μάλλον όχι... ".

Αυτά τα γεγονότα έχουν γραφτεί ουκ ολίγες φορές, ωστόσο θεωρήθηκαν από μεγάλη μερίδα οπαδών ως ένα... σχέδιο αποσταθεροποίησης της ΑΕΚ και της σχέσης που είχε αναπτύξει ο Βράνιες με τους οργανωμένους. Ο Βόσνιος φωτογραφιζόταν με τη... συλλογή που έχει από φανέλες της "Original" όλο αυτό το διάστημα.

ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΗΚΗ ΚΥΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ...

Ορισμένες φορές, ακόμη και μέχρι το βράδυ της Τρίτης (16/1) που "μύρισε" ότι ο Βράνιες ετοιμαζόταν να ρίξει τη "βόμβα" του, προς τους ανθρώπους που έψαχναν το θέμα, υπήρχε μία κρυφή ελπίδα ότι ο ποδοσφαιριστής σε σύγκριση με αυτά που λέει το περιβάλλον του, δεν συντάσσεται. Και εξηγούμε...

Όταν, λοιπόν, την Δευτέρα έσκαγαν τα θέματα για πρόταση της Άντερλεχτ και διέρρεε οτι ο Βράνιες είναι απογοητευμένος, εκείνος "ανέβαζε" στα social media φωτογραφία με την εξής λεζάντα: " Ολυμπιακέ, είμαι έτοιμος... "!!

ΑΠΟ... ΑΡΧΗΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑ

Για να αποδειχθεί τελικά πως δεν επρόκειτο για... ό,τι να ναι συνεννόηση μεταξύ του ατζέντη Γιάγκιανετς και του Βράνιες, αλλά για οργανωμένο σχέδιο. Φαίνεται ότι ο Ογκι μέχρι την ύστατη στιγμή βασιζόταν στο "όπλο" του, την αγάπη του κόσμου, περιμένοντας την ΑΕΚ να τον καλέσει άμεσα για να του δώσει "καρφί" νέο συμβόλαιο. Και τι συμβόλαιο;

Η πλευρά Βράνιες έλεγε χθες στα Μέσα ότι ήρθε σε επαφή με αυτή της ΑΕΚ: " Ζητήσαμε το αυτονόητο. Ότι ο Βράνιες πρέπει να πάρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ΑΕΚ. Αν αυτό είναι 500, τότε 500 αν είναι 900, τότε 900!"

Βέβαια, οι κλισέ ατάκες των ανθρώπων του Βράνιες είναι συχνό φαινόμενο. Στο Contra.gr έλεγε ο μάνατζέρ του πριν από μερικούς μήνες: " Θεωρητικά η ΑΕΚ μπορεί να γίνει η τελευταία ομάδα του Ογκνιέν, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από εμάς. Οι άνθρωποι της ομάδας πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν να χτίσουν μία ομάδα γύρω από τον Βράνιες ή όχι. Είναι ο αρχηγός χωρίς το περιβραχιόνιο... "

ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ

Όταν έσκασε η είδηση ότι ο Βράνιες δεν πήγε στην σημερινή πρωϊνή προπόνηση, η πιάτσα στη Βοσνία... κελάηδησε, είπε πράγματα και χρησιμοποίησε τεχνάσματα για να... τζογάρει, τα οποία καλύτερα να μην αναφερθούν εις... μνήμην της αγάπης που αναπτύχθηκε μεταξύ οπαδών ΑΕΚ και Βράνιες.

Από εκεί και πέρα όμως, όπως είχε γράψει το Contra.gr η... αυλή του Βράνιες ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης είναι στο εξωτερικό και δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα για κανέναν λόγο επειδή... " είναι απογοητευμένος από την ΑΕΚ!" ! Το γιατί όμως, καθόλου ξεκάθαρο και εντός των κλασικών στεγανών: " Είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, κι έχει οικογένεια για την οποία είναι υπεύθυνος και θέλει να την έχει εξασφαλισμένη. "

Από εκεί και πέρα, ειπώθηκαν και τα περί Άντερλεχτ: " Είπαν όχι στην Άντερλεχτ αλλά δεν τον φωνάζουν να ανανεώσει αμέσως για να λυθεί το θέμα... "

Όσον αφορά στο ερώτημα πού βρίσκεται ο Βράνιες; " Είναι στο εξωτερικό και δεν θα γυρίσει. Ο Ογκνιέν είναι άντρας και δεν φοβάται τις κυρώσεις. Ακόμη κι αν βρουν που βρίσκεται. Αυτή η ιστορία πάντως δεν καταλήγει πουθενά... ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK