Δεν πάει Ζέεφελντ ο Σιόβας!

Ο υψηλόσωμος στόπερ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Λεγκανιές και άμεσα θα ξεκινήσει ο μάνατζέρ του Ίλια Ίβιτς τις συζητήσεις με ομάδες από την Primera Division. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες να βρεθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού είναι σχεδόν μηδαμινές.

Real Madrid's Marco Asensio vies for the ball with Leganes' Dimitrios Siovas, left, during a Spanish La Liga soccer match between Leganes and Real Madrid at the Butarque stadium in Madrid, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
siovas isco AP

Με την έλευση του νέου τεχνικού στον Ολυμπιακό, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και γύρω από τους δανεικούς. Αν και εδώ που τα λέμε, ορισμένοι δανεικοί δεν χρειάζονται καν τον νέο προπονητή για να μάθουν το μέλλον τους.

Ο Κολοβός έφυγε με μεταγραφή για την Μαλίν, ο Μαρτίνες θα συνεχίσει στη Σίδνεϊ Γουόντερερς, ο Γούτας όλα δείχνουν ότι θα μείνει στην Κορτράικ και τις επόμενες μέρες αναμένεται να τελειώσει και το θέμα του Δημήτρη Σιόβα!

Ο διεθνής στόπερ τελείωσε το Σάββατο (20/5) τις υποχρεώσεις του με την Λεγκανιές, στην οποία παίζει δανεικός με οψιόν αγοράς 4 εκ. ευρώ. Όπως αντιλαμβάνεστε, αυτά τα χρήματα είναι δύσκολο να τα δώσουν οι Μαδριλένοι.

Από την άλλη όμως, οι Ισπανοί έχουν αποφασίσει να κάνουν αρκετές προσπάθειες για να ρίξουν τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού και να κρατήσουν τον Σιόβα στην ομάδα τους. Θα επιχειρήσουν τις επόμενες μέρες να ανοίξουν δίαυλο επικοινωνίας με τους «ερυθρόλευκους», έτσι ώστε να συζητήσουν σε άλλη βάση το ενδεχόμενο να πάρουν το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Ο μάνατζερ του Σιόβα, Ίλια Ίβιτς ήταν στην Ισπανία. Και το ταξίδι του στην Ιβηρική ίσως να είχε να κάνει με το ξεκίνημα ενός κύκλου συζητήσεων όχι μόνο με την Λεγκανιές, αλλά και με άλλες ισπανικές ομάδες που γλυκοκοιτάζουν την περίπτωση του Δραμινού κεντρικού αμυντικού.

Μία από αυτές, φυσικά, είναι η Μάλαγα. Ο Μίτσελ δεν θέλει μόνο τον Μποτία στην Ανδαλουσία. Θέλει και τον Σιόβα, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην Ισπανία. Όμως και η Μάλαγα δεν πρόκειται να δώσει 4 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Το πολύ 2εκ. να δώσει…

Όπως και να ‘χει, με τα τωρινά δεδομένα ο Σιόβας δεν θα είναι στο Ζέεφελντ στις 16 Ιουνίου, γιατί εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί η παραχώρησή του σε ομάδα της Primera Division εώς τότε.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που είχε καταλάβει εδώ και πολύ καιρό ότι ο κύκλος του στο λιμάνι είχε κλείσει, ενώ μην ξεχνάμε ότι έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ένα συμβόλαιο της τάξης των 800 χιλιάδων ευρώ. Από τη στιγμή που ένας παίκτης δεν υπολογίζεται, καταλαβαίνετε ότι δεν έχει νόημα να μείνει στο λιμάνι με τόσο υψηλό συμβόλαιο.

Από αυτή την εβδομάδα λοιπόν και έως το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου αναμένεται να έχει μπει ένα τέλος στην υπόθεση του Σιόβα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK