Δεν θα διεξαχθεί το Νίκη-Παναιτωλικός!

Λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών της διοίκησης της Νίκης Βόλου, το ΔΣ της Super League αποφάσισε το μη ορισμό της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό για τη 16η αγωνιστική.

Δεν θα διεξαχθεί το Νίκη-Παναιτωλικός!

Το ποσό που χρωστάει η βολιώτικη ομάδα δεν θεωρείται αξεπέραστο εμπόδιο για να συνεχίσει στη σεζον, επειδή ωστόσο ο Ανδρέας Πάτσης έχει αποχωρήσει, όλα κρέμονται σε μια κλωστή.

Αν η Νίκη μηδενιστεί με υπαιτιότητά της σε τρία παιχνίδια, αποβάλλεται αυτομάτως από το πρωτάθλημα και η θέση της μένει κενή.

Στο παιχνίδι της Κυριακής ο Παναιτωλικός θα πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά.

Σε περίπτωση που η Νίκη αποβληθεί, θα έχει ενδιαφέρον ο τρόπος που θα συμπεριφερθούν οι ομάδες που έχουν ήδη παίξει μαζί της και έχουν χάσει βαθμούς.

" Ο αγώνας Νίκη Βόλου-Παναιτωλικός δε θα διεξαχθεί και θα υπάρξει ειδικότερη ενημέρωση επί του θέματος τις προσεχείς ημέρες", ανέφερε η ανακοίνωση από το Συνεταιρισμό.

Σχετικά με τον ΟΦΗ και τον Πανιώνιο, οι οποίοι έχουν προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια, αμφότεροι έλαβαν προθεσμία έως τις 12 Ιανουαρίου προκειμένου να υπαναχωρήσουν. Ειδάλλως θα υποστούν κι αυτοί τις κυρώσεις. Η απόφαση ήταν ομόφωνη, απείχε μονάχα η ΠΑΕ Ξάνθη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK