"Δεν θα έρθει για να… θαυμάσει το γήπεδο ο ΠΑΟ"

Ο σεβασμός του "Κούκο" Θιγάντα στους "πράσινους", το "καμπανάκι" προς τους παίκτες του για τη ρεβάνς της Πέμπτης (24/8) στο "Σαν Μαμές" και το "διάβασμα" και των τελευταίων μεταγραφών που έκανε το "τριφύλλι".

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
thiganta EUROKINISSI SPORTS

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει πάρει προβάδισμα πρόκρισης, όντας με το… ενάμισι πόδι στους ομίλους του Europa League μετά το υπέρ της 3-2 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» πριν από έξι βράδια, ωστόσο ο προπονητής της «Κούκο» Θιγάντα, ζήτησε… προσγειωμένη σκέψη απ’ όλους εν όψει της ρεβάνς της Πέμπτης (24/8) με τον Παναθηναϊκό στο «Σαν Μαμές».

« Δεν υπάρχει σιγουριά. Είδαμε χθες (σ.σ. Τρίτη 22/8) τι έγινε με τη Σεβίλλη (σ.σ. στη ρεβάνς με την τουρκική Μπασακσεχίρ στο «Σάντσεθ Πιθχουάν»). Ξέρουμε ότι αυτά τα ματς είναι όλα ή τίποτα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τα πόδια στην γη. Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα έρθει να θαυμάσει το γήπεδο. Σε γενικές γραμμές ξέρουμε ότι η Λα Λίγκα είναι πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, από το ελληνικό και έχουμε σεβασμό για τον αντίπαλό μας. Τα πρώτα 60’ στη Λεωφόρο ήταν καλύτεροι από εμάς και ξέρουμε ότι στην Ευρώπη πάντα συναντάς μεγάλους αντιπάλους».

Ο Βάσκος τεχνικός ρωτήθηκε ακόμη για τον αντικαταστάτη του λαβωμένου δεξιού μπακ, Οσκαρ Δε Μάρκος τονίζοντας πως « …έχω επιλέξει παίκτη αλλά θα δείτε αύριο ποιος θα είναι», ενώ τόνισε για τα συνεχόμενα παιχνίδια της ομάδας του. «Ξέρουμε ότι το στρες μας επηρεάζει και η απόδοση που έχουν οι παίκτες δεν είναι πάντα ίδια. Είναι δύσκολο οι παίκτες να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλα τα ματς και αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού, ο Θιγάντα υπογράμμισε πως «…έχω μεγάλο σεβασμό για την ομάδα του Παναθηναϊκού. Είμαστε ενήμεροι για τις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα, αλλά η βασική ιδέα της ομάδας είναι η ίδια καθώς είναι ίδιος ο προπονητής».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πως θα διαχειριστεί τον 36χρονο Αντούριθ που παίζει σερί ματς, λέγοντας ότι «…στόχος είναι να ακολουθήσει τέτοιο πρόγραμμα ώστε να είναι σε καλή κατάσταση σε όλη τη διάρκεια της σεζόν», ενώ για το πώς περιμένει τον Παναθηναϊκό να παραταχθεί στο παιχνίδι της Πέμπτης, είπε: «Γνωρίζουμε πως ο Παναθηναϊκός ήρθε να διεκδικήσει τις πιθανότητες του για την πρόκριση, εμείς όμως στην έδρα μας μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά πράγματα».

News 24/7

24MEDIA NETWORK