Αλαφούζος: "Εμείς είμαστε ηθικοί, ο Ολυμπιακός όχι"

Μετά το ντέρμπι ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε στην τηλεόραση της NOVA όχι μόνο για όσα συνέβησαν στο Καραϊσκάκη.

Αλαφούζος: "Εμείς είμαστε ηθικοί, ο Ολυμπιακός όχι"

O πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε: " Ακόμη μία νίκη κλάπηκε. Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει με ήθος και αρχές. Αυτές οι αρχές και το ήθος αποδίσουν. Ο Ολυμπιακός ακολουθεί άλλη τακτική.

Θυμίζω ότι ο πρόεδρός του και ο πρόεδρος της ΕΠΟ συνομιλούσαν με κινέζικο και πακιστανικό αριθμό. Τα λέει η δικαιοσύνη. Εμείς θα επιμείνουμε, δεν ξέρουμε αν θα κερδίσουμε. Η κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για την κατάσταση, η ανομία δεν μπορεί να συνεχιστεί. Η διαιτησία δεν ήταν η καλύτερη".

"Μιλάνε με πακιστανικά τηλέφωνα"

Μιλώντας και στον ΣΚΑΪ, ο Γιάννης Αλαφούζος δήλωσε:

"Αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός αδυνατεί να νικήσει χωρίς μπαμπεσιά. Είχαμε σκοπό να προβούμε σε αποκαλύψεις για τη διαιτησία, αλλά δεν το κάναμε για να μην δυναμιτίσουμε το κλίμα.

Οι αρχές και το ήθος παίζουν κάποιο ρόλο σε αυτή τη ζωή. Ο Ολυμπιακός είναι μία μέτρια ομάδα και αν δεν είχαν τη βοήθεια της διαιτησίας, θα τους είχαμε πατήσει όπως και πέρυσι.

Η Κυβέρνηση είναι απαράδεκτη, είναι ντροπή να ανέχεται τέτοιες κατάστασεις. Για να νικήσουν, πρέπει να στέλνουν φέρετρα, να κάνουν διαδηλώσεις, να μιλάνε με πακιστανικά τηλέφωνα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK