Αλαφούζος: "Ο κ.Περέιρα έδειξε ένα σημείο του σώματος του"

Για προκλήσεις από την "ερυθρόλευκη" αποστολή, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Βίτορ Περέιρα έκανε λόγο ο Γιάννης Αλαφούζος καταδικάζοντας πάντως τα σοβαρά επεισόδια που προηγήθηκαν του ντέρμπι.

Αλαφούζος: "Ο κ.Περέιρα έδειξε ένα σημείο του σώματος του"

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: " Πρέπει να εκλείψουν από το ελληνικό ποδόσφαιρο τα επεισόδια, δεν υπάρχει αμφιβολία και δεν υπάρχει δικαιολογία για να προπηλακίζεις τους παίκτες και τη διοίκηση των αντιπάλων. Θέλω όμως να πω δυο πράγματα: ο κ.Μαρινάκης αποφάσισε να έρθει εδώ και να κάτσει στον πάγκο της ομάδας του ξεπερνώντας κάποια όρια. Θα σας θυμίσω ότι μιλούσε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, τον κ.Σαρρή, ο ένας από πακιστανικό και ο άλλος από κινέζικο κινητό. Μιλούσαν για διαιτησίες, για τιμωρίες τρίτων ομάδων. Η Δικαιοσύνη και η Πολιτεία ανέχονται να μην προχωρούν υποθέσεις που αφορούν χειραγώγηση παιχνιδιών και διαφθορά. Όταν γίνεται αυτό, βλέπουμε να συμβαίνουν πράγματα όπως σήμερα, όπως έγιναν στον ΟΦΗ, όπως είχαν γίνει στο Καραϊσκάκη.

Προκάλεσε επίσης και ο κ.Περέιρα με την χαρακτηριστική κίνηση που κάνουμε, δείχνοντας ένα σημείο του σώματός μας. Αυτό δεν δικαιολογεί όσα έγιναν, απλώς σήμερα ο Ολυμπιακός νομίζω ότι ήρθε γνωρίζοντας ότι έχει αγωνιστικές αδυναμίες, όπως φάνηκε με την ΑΕΚ και την Ντνρίπρο, έχοντας συνηθίσει να έχει ευνοϊκή διαιτησία. Προσπάθησε να προκαλέσει τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και νομίζω ότι ουσιαστικά ήταν ηθικοί αυτουργοί. Εμείς είχαμε ζητήσει να πάει ο κ.Μαρινάκης σε μπουθ, αλλά προτίμησε να προκαλέσει με κάθε τρόπο. Ελπίζω να βελτιωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Διαβάστε ακόμη:

Μαρινάκης: "Ζήσαμε κτηνωδία"

Αναστασίου: "Προκληκτικός ο Περέιρα"

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1

Περέιρα: "Είπα στον οπαδό έλα δεν σε φοβάμαι, είμαι άντρας!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK