Αποφασίζει την Τρίτη ο Κοντονής για το Ηρακλής-ΠΑΟΚ

Την Τρίτη ο Σταύρος Κοντονής θα αποφασίσει αν επιτρέψει την ανταλλαγή εισιτηρίων μεταξύ της ΠΑΕ Ηρακλής και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ανοιχτό το όλο ζήτημα στη παρούσα φάση.

Την Τρίτη θα ξεκαθαρίσει αν ο ΠΑΟΚ θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών του στο εκτός έδρας ντέρμπι (18/10) με τον Ηρακλή. Η Αστυνομία θα ενημερώσει επισήμως τον Σταύρο Κοντονή για την αρνητική εισήγησή της για την ανταλλαγή (7.000) εισιτηρίων μεταξύ των δύο ΠΑΕ, ανεξάρτητα από το αν αυτές συμφώνησαν ήδη.

Την Δευτέρα ο Κοντονής είχε υποχρεώσεις με την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και την Τρίτη θα κληθεί ν' αποφασίσει για το αν θα κάνει δεκτή την πρόταση της ΕΛ.ΑΣ ή δώσει τη συγκατάθεσή του για την παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο.

Από το περιβάλλον του υφπουργού προκύπτει πως ο ίδιος έχει διαφορετικό σκεπτικό σε σχέση με τον προηγούμενο Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, ο οποίος βασιζόταν αποκλειστικά και μόνο στην εισήγηση της Αστυνομία. Γι' αυτό και το ζήτημα παραμένει ανοιχτό το ζήτημα.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα