Φουστέρ: "Χαροποιήσαμε τον πρόεδρο"

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έδωσαν χαρά στον Βαγγέλη Μαρινάκη εξέφρασε ο Νταβίδ Φουστέρ με δηλώσεις του στη superBALL.

Φουστέρ: "Χαροποιήσαμε τον πρόεδρο"

Για την κόπωση: "Κάναμε δύο πολύ σημαντικές νίκες με την Γιουβέντους και τον "αιώνιο" αντίπαλο. Σίγουρα υπήρχε κούραση γιατί ο προπονητής μας παρέταξε την ίδια ενδεκάδα με το ματς της Τετάρτης. Κι ο Παναθηναϊκός, όμως, είχε ευρωπαϊκό παιχνίδι, επομένως η κούραση φάνηκε συνολικά".

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού: "Είναι μια σοβαρή ομάδα, η οποία προσπάθησε να κλείσει χώρους και χτυπήσει με αντεπιθέσεις. Εμείς, από την πλευρά μας, προσπαθήσαμε να έχουμε τον έλεγχο. Γνωρίζαμε ότι δεν θα δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες, εν τέλει όμως εκμεταλλευθήκαμε μία εξ αυτών και πήραμε το ματς".

Για την επίσκεψη Μαρινάκη στα αποδυτήρια: "Ήταν πολύ χαρούμενος. Είναι πολύ σημαντικό που χαροποιήσαμε τον πρόεδρό μας".

Για την "καυτή" ατμόσφαιρα: "Γνωρίζουμε πως στα ντέρμπι υπάρχει αυτή η ατμόσφαιρα. Από την άλλη, όμως, οι οπαδοί δεν πρέπει να ξεπερνούν τα όρια γιατί είναι πολύ δύσκολο για όλους τους παίκτες. Όχι μόνο για εκείνους του Παναθηναϊκού, αλλά και για εμάς να αγωνιζόμαστε με όλη αυτή την κάπνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK