Η SuperBall ανακρίνει τα κορίτσια του Ladylike.gr (VIDEOS)

Τελικά τι ξέρουν οι γυναίκες από ποδόσφαιρο και ειδικά από ντέρμπι; Θέμης Καίσαρης και Παντελής Βλαχόπουλος μπήκαν στο studio της SuperBall όχι για ποδοσφαιρική ανάλυση αλλά για να... ανακρίνουν τις δημοσιογράφους του Ladylike.gr. Δείτε σε VIDEOS τι απάντησαν στις ερωτήσεις των παρουσιαστών της εκπομπής.

Η SuperBall ανακρίνει τα κορίτσια του Ladylike.gr (VIDEOS)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο "Γ. Καραϊσκάκης" την Κυριακή (26/10) και με αφορμή ένα ακόμη ντέρμπι "αιωνίων" οι παρουσιαστές της SuperBall, Θέμης Καίσαρης και Παντελής Βλαχόπουλος εισέβαλαν στο στούντιο της εκπομπής και "ανέκριναν" τις δημοσιογράφους του Ladylike.gr.

"Ποιος είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού;", "ποια είναι η έδρα του Παναθηναϊκού;", "ποιο είναι το όνομα του γκολκίπερ των Πειραιωτών" είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα στα οποία τα κορίτσια κλήθηκαν να δώσουν απάντηση. Έπεσαν μέσα; Δείτε σε VIDEOS τι απάντησαν.

Έλενα Μπουζαλά:

Ιωάννα Μαμάη:

Δέσποινα Δημά:

Ιωάννα Παχούλη:

Μάριον Παλιούρα:

Μαριέτα Χριστοπούλου:

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή (26/10) αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι των "αιωνίων", την εκπομπή Super BALL με ανάλυση, σχόλια, ρεπορτάζ, δηλώσεις και στιγμιότυπα από το ματς, αλλά και όλες τις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής. Παρουσιάζουν ο Παντελής Βλαχόπουλος και ο Θέμης Καίσαρης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK