Κ17: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-2

Με γκολ του Μπέτσα στο 92ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ο Ολυμπιακός πήρε νίκη γοήτρου κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Κ17 και ως εκ τούτου το "τριφύλλι" έχασε έδαφος στο κυνήγι της δεύτερης θέσης που δίνει το εισιτήριο για το Final 4 του πρωταθλήματος.

Κ17: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-2
INTIME SPORTS

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν επιφυλακτικά τον αγώνα, με αποτέλεσμα η πρώτη καλή στιγμή να έρθει στο 18ο λεπτό και ανήκε στον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να κερδίσει μερικά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο οι "ερυθρόλευκοι" ήταν εκείνοι που παρουσιάζονταν πιο απειλητικοί στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ.

Στο 51' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Τσιλίκη, ο οποίος νίκησε την άμυνα του Παναθηναϊκού και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η απάντηση από το "τριφύλλι" ήταν άμεση, καθώς στο 67', ο Αγιώτης έγραψε το 1-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Ενώ όλα έδειχναν πως ο αγώνας θα λήξει χωρίς νικητή, στις καθυστερήσεις ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σε χέρι του Βαλμά, ο Μπέτσας ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Οικονομόπουλος, Βαλμάς, Θεοχάρης, Ζήκος (77' Ζερβόπουλος), Ξεπαπαδάκης, Κουντουριώτης, Μίγγος, Πίσπας, Δημητρούλας (46' Μπουζούκης), Αγιασιώτης.

Ολυμπιακός: Γαβαλάς, Μπέτσας, Φουάσης, Νικολάου, Ρέτσος, Χρήστου, Βάρκας, Πέτσης, Τσιλίκης (87' Νταής), Κηπουρός (62' Ξενιτίδης), Τζουμάκης (62' Κιρτζιαλίδης).

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ:

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK