Κοντονής: "Μίλησα με Μαρινάκη-Βρέντζο, όχι με Παναθηναϊκό"

Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, παραδέχθηκε ότι είχε συνομιλία με τους Μαρινάκη-Βρέντζο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Λεωφόρο, ενώ τόνισε πως δεν μίλησε με κανέναν άνθρωπο του Παναθηναϊκού.

Κοντονής: "Μίλησα με Μαρινάκη-Βρέντζο, όχι με Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, στον "Alpha 98.9" και στον Σπύρο Χαριτάτο:

Διευκρινίστε μου κάτι: είχατε συνομιλία με εκπροσώπους των δύο ομάδων στο επίμαχο χρονικό σημείο; Διότι ο Παναθηναϊκός λέει με ανακοίνωσή του ότι δεν είχατε επικοινωνία.

"Ναι, βεβαίως. Δεν είχα καμία συνομιλία με εκπροσώπους του Παναθηναϊκού. Δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο. Με πήραν τηλέφωνο ο αθλητικός εισαγγελέας, ο πρόεδρος της ΔΕΑΒ, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΑΒ, με πήρε τηλέφωνο ο κ. Βρέντζος για να μου παραπονεθεί για τα επεισόδια, όπως επίσης και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού για να μου παραπονεθεί γι’ αυτά που συνέβαιναν. Σε όλους απάντησα ότι αρμόδιος είναι ο διαιτητής για το αν θα διεξαχθεί ο αγώνας ή όχι. Αυτός είναι ο άρχων του αγώνα".

Δηλαδή λέτε ότι συνομιλήσατε με αυτούς που σας κάλεσαν…

"Βεβαίως".

Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται ότι υπήρξε μία δική σας επικοινωνία με άλλους φορείς και όχι με εκπροσώπους του Παναθηναϊκού. Αυτό λέτε ότι αφορά πως ο Παναθηναϊκός δεν επικοινώνησε μαζί σας. Δεν καλέσατε κάποιον εσείς ή το γραφείο σας…

"Εγώ κανέναν δεν κάλεσα. Στον αρχηγό της ΕΛΑΣ, στον πρόεδρο και στον αντιπρόεδρο της ΔΕΑΒ με τους οποίους είχα συνεχή επαφή, το τηλέφωνό μου δεν σταμάτησε λεπτό, σε όσους με κάλεσαν –διότι απ’ ό,τι καταλαβαίνω από την ανακοίνωση αφήνουν κάποιοι να εννοηθεί ότι εγώ είχα παρέμβαση στον διαιτητή ή τον παρατηρητή, αυτό αντιλαμβάνομαι- το τονίζω ότι ουδεμία επαφή είχα με τον διαιτητή. Προς όλους τόνισα ότι θα πρέπει να αφήσουμε τον διαιτητή να αποφασίσει αν μπορεί να διεξαχθεί ο αγώνας ή όχι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Ποιοι συνομίλησαν με τον Υφυπουργό;"

Κοντονής: "Κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τις ευθύνες τους, πυροδοτώντας ακραίες αντιδράσεις"

News 24/7

24MEDIA NETWORK