Ο Ηρακλής Τσίκινης σχολιάζει τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι

Ο πρώην διεθνής διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης, κάνει το δικό του σχόλιο για την διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου στο μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού και αναλύει μία προς μία τις αμφισβητούμενες φάσεις. Ήταν ή όχι πέναλτι; Θα έπρεπε να αποβληθεί ο Μολέδο;

Ο Ηρακλής Τσίκινης σχολιάζει τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το σχόλιο του Ηρακλή Τσίκινη:

"Γενικά η διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου ήταν καλή. Προσπάθησε όσο μπορούσε με τις κάρτες του να μην υπάρξει ένταση, ενώ έκανε μια σωστή διαχείριση του παιχνιδιού.

Ωστόσο η φάση του πέναλτι δεν υπάρχει. Ο Μποτία κόβει καθαρά τον Βιγιαφάνιες και το πόδι του πάει πάνω στη μπάλα. Μόνο αυτό ήταν το λάθος του Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι.

Όσον αφορά την πρώτη φάση του αγώνα με τον Μολέδο, πιστεύω σωστά του δείχνει κίτρινη και όχι κόκκινη. Είναι μακριά από την εστία ο Φορτούνης και δεν είναι σε προφανή θέση για γκολ. Η απόφαση όμως είναι στην κρίση του διαιτητή.

Στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να αποβάλει τον Μολέδο με δεύτερη κίτρινη για τη φάση πάνω στον Σεμπά, όμως καλύτερα που κράτησε την κάρτα. Γενικά η διαχείρισή του ήταν καλή, ενώ είχε και πολύτιμη βοήθεια από τους βοηθούς του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΚΑΘΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ: Ο θρίαμβος του αιώνα!
Το twitter... ψάχνει εισιτήρια στον Στραματσόνι

News 24/7

24MEDIA NETWORK