Οι τρεις δικογραφίες και ο λιμενικός συλληφθείς

Εντύπωση προκάλεσε η σύλληψη ενός 30χρονου ο οποίος υπηρετεί στο Λιμενικό, για τα επεισόδια στη Λεωφόρο, όπως επίσης και του αδελφού του. Διαβάστε αναλυτικά.

Οι τρεις δικογραφίες και ο λιμενικός συλληφθείς
INTIME SPORTS

"Καίει" κυριολεκτικά τον Παναθηναϊκό το φύλλο αγώνα αναφορικά με τα όσα συνέβησαν το Σάββατο στο μέσα και έξω από το γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης". Είναι χαρακτηριστικό ότι σχηματίστηκαν τρεις ξεχωριστές δικογραφίες ενώ η αστυνομία προέβη σε 17 συλλήψεις.

Μεταξύ των συλληφθέντων συγκαταλέγονται δύο αλλοδαποί και τρεις ανήλικοι, ενώ εντύπωση προκάλεσε και η σύλληψη ενός 30χρονου ο οποίος υπηρετεί στο Λιμενικό, όπως επίσης και του αδελφού του.

Σε ότι αφορά τον αξιωματικό ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα και καρέκλα στο κεφάλι, πήρε εξιτήριο όπως και εξιτήριο πήραν και δύο άνδρες των ΜΑΤ

Οι τρεις δικογραφίες

Αναφορικά με τις τρεις δικογραφίες που σχηματίστηκαν για τα σοβαρά επεισόδια, η πρώτη συνέβη στα 17:15. Τότε ξεκίνησαν και οι πρώτες συμπλοκές όταν άτομα που δεν είχαν εισιτήρια επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο. Τα άτομα αυτά επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων με ρίψεις βομβών μολότοφ και άλλων αντικειμένων στη συμβολή των οδών Τσόχα και Παναθηναϊκού και Παναθηναϊκού και Λ. Αλεξάνδρας.

Η δεύτερη δικογραφίααφορά τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Άλφρεντ Φινμπόγκασον, από φωτοβολίδα, ενώ έχει υποβληθεί και μήνυση κατά αγνώστων από τον Ολυμπιακό. Οι αστυνομικοί ερευνούν ένα βίντεο μέσα από το οποίο προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες εκτόξευσης των επτά φωτοβολίδων που ρίφθηκαν από πιστόλια τύπου στυλό.

Η τρίτη δικογραφίααφορά τα επεισόδια που εξελίχθηκαν μετά τις 20:20, μέσα και έξω από το γήπεδο, όταν ανακοινώθηκε η διακοπή του αγώνα. Από τα επεισόδια μέσα το γήπεδο συνελήφθησαν τρεις ενήλικες ημεδαποί και ένας ανήλικος αλλοδαπός, ενώ ακολούθησαν 12 ακόμη συλλήψεις έξω από το "Απόστολος Νικολαίδης".

"Σοβαρός κίνδυνος ζωής"

Σε ότι αφορά το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής της αναμέτρησης Ανδρέας Παππάς, αυτό αναφέρει ότι "υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των εμπλεκομένων".

Επίσης περιγράφει καρέ καρέ τα γεγονότα που συνέβησαν στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης και οδήγησαν στην αναβολή του αγώνα.

Πηγή: HuffingtonPost.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Παππάς στο φύλλο αγώνα

Τσάρλυ: Προσχεδιασμένο έργο που εξυπηρετεί εσωτερικό σκοπό

ΠΑΡΑΚΑΜΕΡΑ: Όσα δεν είδατε από το ντέρμπι της ντροπής

VIDEO ΣΟΚ από τα επεισόδια μέσα στη γήπεδο της Λεωφόρου

News 24/7

24MEDIA NETWORK