Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-0

Σ' ένα ντέρμπι με ελάχιστες καλές στιγμές και μεγάλη ένταση, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" και παρέμεινε αήττητος, μετά από 21 αγωνιστικές. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι δύο ομάδες λόγω των αποβολών με δεύτερη κίτρινη κάρτα των Τζαβέλλα (66') και Ζντιέλαρ (70').

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-0
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εικόνα του αγώνα

Ο Ολυμπιακός, με τη γνωστή συνταγή του 4-2-3-1 επέβαλλε το ρυθμό από τα πρώτα λεπτά και πίεσε ψηλά προκειμένου να εκμεταλλευτεί πιθανό λάθος των αμυντικών του ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα είχαν την υπεροχή και τη μετουσίωσαν σε γκολ μόλις στο 8ο λεπτό με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Φελίπε Πάρντο συνεργάστηκε με τον Νορβηγό, ο οποίος απέφυγε τον Μιγκέλ Βίτορ και με όμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του -ανήμπορου να αντιδράσει- Μάρκου Βελλίδη. Οι "ερυθρόλευκοι" διαχειρίστηκαν το υπέρ τους προβάδισμα, έκλεισαν τους χώρους και προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα επίθεση με τον ιδιαίτερα δραστήριο Κώστα Φορτούνη. Στο 19', υπήρξε ένταση μεταξύ του Γιώργου Τζαβέλλα και του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, με τον Έλληνα αμυντικό να διαμαρτύρεται -σωστά- για χτύπημα από τον Σέρβο άσο, ύστερα από μονομαχία μέσα στην μεγάλη περιοχή.

Η απόφαση του Ιγκόρ Τούντορ να αρχίσει με επιθετική τετράδα τους Ρόμπερτ Μακ, Δημήτρη Πέλκα, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και Στέφανο Αθανασιάδη κόστισε μεσοαμυντικά στην ομάδα του, αφού ήταν φανερή η έλλειψη ενός τρίτου χαφ στο χώρο του κέντρου. Παράλληλα, ο Σλοβάκος ήταν "αποκομμένος" από τους υπόλοιπους, ενώ υπήρχε μεγάλη απόσταση ανάμεσα στον Μπερμπάτοφ και τον Αθανασιάδη. Μετά το 30ό λεπτό, ο "Δικέφαλος" ισορρόπησε το παιχνίδι και πραγματοποίησε την πρώτη τελική στο 34', όταν το φαλτσαριστό σουτ του Πέλκα πέρασε πάνω από την εστία του Ρομπέρτο. Τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου μία κεφαλιά του Πάρντο στο 40', η οποία δεν ανησύχησε τον Βελλίδη.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με δύο λάθη από τους βοηθούς, οι οποίοι ανέκοψαν τους Μακ (52') και Ντουρμάζ (53') με ανύπαρκτα οφσάιντ. Η αγωνιστική άνοδος του Αλέξανδρου Τζιόλη έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να απειλήσει την εστία του Ρομπέρτο, όμως, παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός έχασε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου 45λεπτου με τον Κώστα Φορτούνη. Ο Πάρντο βγήκε στην αντεπίθεση, έκανε τη σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Έλληνα άσου κατέληξε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Αλμπέρτο Μποτία έριξε αγκωνιά στον Μπερμπάτοφ σε εναέρια μονομαχία των δύο ανδρών, αλλά ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος έδειξε κίτρινη αντί για κόκκινη κάρτα στον Ισπανό.

Τα δεδομένα άλλαξαν στο 66', όταν ο Τζαβέλλας αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για κράτημα πάνω στον Πάρντο. Οι "ερυθρόλευκοι" προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα αποκαταστάθηκε η ανισορροπία με τον Ζντιέλαρ να βλέπει -σωστά- κι αυτός την άγουσα για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη, μετά από φάουλ στον Εγιάλ Γκολάσα. Τα διαιτητικά λάθη συνεχίστηκαν, καθώς στο 75' ο Απόστολος Σκόνδρας υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ, σε μία φάση που θύμισε αυτή του Μακ. Στα τελευταία λεπτά, ο Ολυμπιακός κυνήγησε το δεύτερο γκολ προκειμένου να "καθαρίσει" την υπόθεση νίκη, το οποίο όμως δεν ήρθε. Παρόλα αυτά, το τελικό σφύριγμα βρήκε τους "ερυθρόλευκους" να πανηγυρίζουν την 20η νίκη σε 21 αγωνιστικές.

Δείτε το γκολ:

MVP

Ο Φελίπε Πάρντο ξεχώρισε από την επιθετική τριπλέτα του Ολυμπιακού, προσφέροντας την ασίστ στον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Παράλληλα, ο Κολομβιανός άσος κέρδισε την αποβολή του Τζαβέλλα, ενώ αποτέλεσε μόνιμη πηγή κινδύνων για την αντίπαλη άμυνα.

Αδύναμος κρίκος

Ήταν φανερό από τα πρώτα λεπτά του αγώνα πως ο Γιώργος Τζαβέλλας είχε μεγάλη ένταση στο παιχνίδι του. Ο συγκεκριμένος παράγοντας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης, αλλά και στην αποβολή του στο 66', η οποία προήλθε εξαιτίας της έλλειψης "καθαρού μυαλού".

Σχόλιο

Ο Ολυμπιακός, παρότι δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, κατάφερε να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και να παραμείνει αήττητος με 20 νίκες μετά από 21 αγωνιστικές. Το γρήγορο γκολ βοήθησε τους "ερυθρόλευκους" να διαχειριστούν καλύτερα το παιχνίδι, αλλά για έναν ανεξήγητο λόγο έδειξαν μεγάλη νευρικότητα, με αποτέλεσμα να αποπροσανατολιστούν και να μην "κλειδώσουν" νωρίτερα το "τρίποντο". Στον αντίποδα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ άργησαν να μπουν στο παιχνίδι, αλλά, παρόλα αυτά, έδειξαν διάθεση, πίεσαν για το γκολ, αλλά είχαν εμφανέστατο πρόβλημα στην τελική πάσα. Μετά την είσοδο του Εγιάλ Γκολάσα και τη μετατροπή του 4-4-2 σε 4-2-3-1, υπήρξε μεγαλύτερη κινητικότητα, αλλά -και πάλι- έλειψε η τελική προσπάθεια.

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ, Φορτούνης (80' Φουστέρ), Πάρντο (84' Σεμπά), Ντουρμάζ (73' Μπουχαλάκης), Ιντέγε.

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Τζιόλης (81' Σάμπο), Τσίμιροτ, Πέλκας (68' Σκόνδρας), Μακ, Μπερμπάτοφ, Αθανασιάδης (77' Γκολάσα).

To live της αναμέτρησης

17:46
Καλησπέρα σας από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Στις 19:30 είναι προγραμματισμένη η σέντρα της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.
17:50
Μποτία, Μπουχαλάκης, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σεμπά, Σιόβας και Ζντιέλαρ είναι οι παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Μάρκο Σίλβα.
17:52
Ο Πορτογάλος θα στερηθεί των υπηρεσιών του Αλεχάντρο Ντομίνγκες. Προπονήθηκε κανονικά ο Αργεντίνος τις δύο προηγούμενες ημέρες, ωστόσο ο Σίλβα προτίμησε να μην πάρει κανένα ρίσκο με τον 35χρονο επιτελικό μέσο, καθώς ακολουθούν και τα ματς με ΑΕΚ, Άντερλεχτ.
17:53
Βελλίδης, Σιαμπάνης, Χατζηισαϊας, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κάτσε, Τσίμιροτ, Τζιόλης, Σάμπο, Γκολάσα, Πέλκας, Μακ, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ, Δημητριάδης και Κάκκο, είναι οι παίκτες που πήρε ο Ίγκορ Τούντορ στην αποστολή του ΠΑΟΚ.
17:54
Ο Κροάτης τεχνικός του Δικεφάλου αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα για το αποψινό ματς, καθώς λόγω τραυματισμού εκτός έχουν τεθεί οι Γλύκος, Χαρίσης, Λέοβατς, Κοροβέσης, Ζάιρο, Ροντρίγκες, Μυστακίδης, Μελίσσας και Κωνσταντινίδης.
17:58
Κάτω από καλές καιρικές συνθήκες, όπως αυτές που επικρατούν αυτή τη στιγμή στο Φάληρο, αναμένεται να διεξαχθεί η αναμέτρηση.
18:16
Οι παίκτες των δύο ομάδων έκαναν την πρώτη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
18:32
H ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ, Φορτούνης, Πάρντο, Ντουρμάζ, Ιντέγε.
18:37
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μακ, Μπερμπάτοφ, Αθανασιάδης.
18:40
Τα πάντα κυλούν σε απόλυτα ήρεμο κλίμα στο Φάληρο, ενώ και η άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ ήταν πιο ήσυχη από ποτέ.
18:45
Οι γκολκίπερ του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο για ζέσταμα.
18:48
Ακολούθησαν και αυτοί του Ολυμπιακού.
18:55
Βγήκαν για προθέρμανση και οι υπόλοιποι παίκτες των φιλοξενούμενων.
18:57
Περίπου 10000 φίλοι του Ολυμπιακού είναι στο γήπεδο, 35 λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Υπάρχει πολύς κόσμος ακόμη στα πέριξ του "Γ. Καραϊσκάκης".
19:02
Συνεχίζεται δίχως κανένα πρόβλημα η προθέρμανση των δύο ομάδων.
19:10
Καπίνο, Ντα Κόστα, Μπουχαλάκης, Κασάμι, Φουστέρ, Σεμπά και Πουλίδο είναι οι εναλλακτικές λύσεις του Σίλβα από τον πάγκο.
19:12
Ο Τούντορ από την πλευρά του έχει στους αναπληρωματικούς τους Σιαμπάνη, Σκόνδρα, Γκολάσα, Μαλεζά, Κάτσε, Σάμπο και Κάκκο.
19:14
Διαιτητής της αναμέτρησης ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (ΕΠΣ Φθιώτιδας), με βοηθούς τους Χρ. Ακρίβο (ΕΠΣ Αθηνών) και Γ. Τουμπακάρη (ΕΠΣ Αθηνών). Αναπληρωματικός ο Μ. Κουκουλάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου) και παρατηρητής διαιτησίας ο Στ. Φλώτσιος (ΕΠΣ Βοιωτίας).
19:16
Ολοκλήρωσαν το ζέσταμα τους Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έφυγαν για τα αποδυτήρια. Σε 15 περίπου λεπτά η σέντρα.
19:24
Έτσι είναι αυτή την στιγμή το πέταλο των οργανωμένων.
19:25
Σε λίγα λεπτά έχουμε την είσοδο των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι.
19:26

Οι 11άδες των δυο ομάδων:


Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ, Φορτούνης, Πάρντο, Ντουρμάζ, Ιντέγε.

ΠΑΟΚ:
Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μακ, Μπερμπάτοφ, Αθανασιάδης.

Αναπληρωματικοί:


Καπίνο, Ντα Κόστα, Μπουχαλάκης, Κασάμι, Φουστέρ, Σεμπά και Πουλίδο είναι οι εναλλακτικές λύσεις του Σίλβα από τον πάγκο.

Ο Τούντορ από την πλευρά του έχει στους αναπληρωματικούς τους Σιαμπάνη, Σκόνδρα, Γκολάσα, Μαλεζά, Κάτσε, Σάμπο και Κάκκο.
19:28
Βίντεο στα μάτριξ του γηπέδου για τα 21 αδικοχαμένα παιδιά της Θύρας 7.
19:31
Χειροκρότημα απ' όλο το γήπεδο και το σύνθημα "Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε..."
19:31
Στεφάνι και λουλούδια από τους παίκτες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ για τα θύματα της Θύρας 7. Ανατριχιαστικές στιγμές στο φαληρικό γήπεδο...
19:33
Όλα έτοιμα για την έναρξη του ντέρμπι! Όρκος νίκης από τους παίκτες των δυο ομάδων.
19:34
Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της Θύρας 7.
19:36

1'

Έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην σέντρα.
19:36
Από τα πολλά καπνογόνα που άναψαν, η ατμόσφαιρα δεν είναι πολύ καθαρή...
19:39

3'

Διάθεση για πίεση ψηλά από τους παίκτες του Ολυμπιακού, ώστε να δυσκολέψουν τις πρώτες μπάλες του ΠΑΟΚ. Αναγνωριστικά αυτά τα πρώτα λεπτά στο ματς.
19:41
Εικόνα από το coreo της Θύρας 7.
19:42

6'

Εκτέλεση φάουλ από δεξιά με τον Φορτούνη, ο Ζντιέλαρ ήρθε σε επαφή με την μπάλα, αλλά ο Βελλίδης κατάφερε να μπλοκάρει.
19:44

8'

ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, τσίμπησε τη μπάλα μπροστά από τον Βίτορ μετά την πάσα του Πάρντο, έκανε το δεξί διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Βελλίδη για το 1-0 των Πειραιωτών. Το πρώτο του τέρμα στο ελληνικό πρωτάθλημα με την ερυθρόλευκη φανέλα και ονειρεμένο ξεκίνημα για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα.
19:46

10'

Να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που είδαν να παραβιάζεται η εστία τους στην πρώτη τελική προσπάθεια εντός εστίας.
19:50

14'

O Ντουρμάζ πήρε την μπάλα στα αριστερά ύστερα από ωραία αλλαγή παιχνιδιού, εκείνος άρχισε να συγκλίνει προς το κέντρο και μέσα στην περιοχή, σούταρε με το δεξί, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Χατζηισαΐα και κατέληξε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι ελέγχουν το ματς.
19:53

17'

Kίτρινη κάρτα στον Τσίμιροτ για τράβηγμα στη φανέλα του Φορτούνη, η πρώτη στον αγώνα που δίνει ο διαιτητής Δημητρόπουλος.
19:56

19'

Διαμαρτυρίες του Τζαβέλλα στον Δημητρόπουλο ότι τον χτύπησε ο Μιλιβόγεβιτς στη μεταξύ τους προσπάθεια για καλύτερη θέση στην περιοχή στο κόρνερ του Ολυμπιακού. Πρώτες βοήθειες στον Έλληνα αμυντικό που μάτωσε λίγο στο στόμα.
19:58

22'

56%-44% η κατοχή της μπάλας για τον Ολυμπιακό.
19:58
Οι πανηγυρισμοί στο γκολ του Ομάρ.
20:02

25'

Ο Μπερμπάτοφ έδωσε στον Κίτσιου, εκείνος έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή, αλλά ο Μποτία πρόλαβε τον Κλάους και σταμάτησε την πορεία της μπάλας. Είχε πέσει κιόλας ο Ρομπέρτο για να καλύψει την εστία του. Η καλύτερη επιθετική προσπάθεια του ΠΑΟΚ ως τώρα στο ματς.
20:04
Το χάρηκε με την ψυχή του το γκολ ο Ελαμπντελαουί.
20:07

30'

50%-50% η κατοχή της μπάλας πλέον, με τον ΠΑΟΚ να έχει ισορροπήσει τον ρυθμό του αγώνα και να μην επιτρέπει στον Ολυμπιακό να δημιουργήσει απειλητικές προϋποθέσεις για την εστία του Βελλίδη εδώ και αρκετά λεπτά.
20:08

33'

Ωραία σέντρα του Ζντιέλαρ από αριστερά, βγήκε μπροστά απ' όλους ο Βελλίδης και έδιωξε με τις γροθιές του.
20:09

33'

Κίτρινη κάρτα στον Μιλιβόγεβιτς, διότι έδιωξε μακριά την μπάλα και ενώ είχε σφυρίξει φάουλ ο Δημητρόπουλος.
20:10

34'

Σουτ του Πέλκα από το ύψος της περιοχής, η μπάλα πέρασε πολύ άουτ. Η πρώτη τελική του ΠΑΟΚ στον αγώνα.
20:10

35'

4(4)-1(0) οι τελικές προσπάθειες στο ματς.
20:13
Το σουτ στην φάση του γκολ του Ολυμπιακού.
20:16

40'

Σέντρα του Ομάρ από τα δεξιά, κεφαλιά του Πάρντο που ερχόταν από πίσω, ψηλά άουτ η μπάλα.
20:19

43'

Ο Φορτούνης έδωσε στον Ιντέγε, εκείνος μπήκε στην περιοχή, πήγε να πασάρει εκ νέου στον συμπαίκτη του στη μικρή περιοχή του ΠΑΟΚ, αλλά τελικά ο Βελλίδης κατάφερε να απομακρύνει με το δεξί χέρι.
20:21

45'

Λήξη πρώτου ημιχρόνου, Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-0 με το γκολ του Ομάρ στο 8ο λεπτό.
20:22
Λίγες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες, με τον Ολυμπιακό να εκμεταλλεύεται την πρώτη του ευκαιρία για γκολ και να ανοίγει το σκορ.
20:39

46'

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.
20:43

49'

Ο Τούντορ έχει σηκώσει τρεις παίκτες του για ζέσταμα. Να δούμε πότε θα κάνει την πρώτη διορθωτική κίνηση. Πρέπει να γίνει πιο επιθετικός ο ΠΑΟΚ, αν θέλει να ισοφαρίσει.
20:43

50'

Κίτρινη κάρτα στον Τζαβέλλα για χτύπημα στον Πάρντο.
20:46

52'

Ανακόπηκε για οφσάιντ ο Μακ στα αριστερά, λανθασμένα όμως, καθώς καλυπτόταν από δυο αντιπάλους του.
20:47

53'

Οφσάιντ ο Πέλκας, αυτή την φορά ήταν σωστή η απόφαση του βοηθού.
20:48

53'

Ο Ντουρμάζ κόπηκε ως οφσάιντ και ενώ είχε πάρει την μπάλα στα αριστερά για να βγει στην επίθεση, αλλά έστω και οριακά καλυπτόταν.
20:49

55'

Σέντρα του Πάρντο από τα δεξιά, κεφαλιά του Φορτούνη από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βελλίδη. Καλή στιγμή για τους Πειραιώτες.
20:51

57'

Μακρινό σουτ του Ζντιέλαρ, η μπάλα ψηλά άουτ. Δεν ήταν καλή η επιλογή του νεαρού Σέρβου μεσοαμυντικού.
20:52

58'

Κάθετη πάσα του Τζιόλη για τον Κλάους, βγήκε ο Ρομπέρτο και μπλόκαρε.
20:53

58'

Κίτρινη κάρτα στον Μποτία για αγκωνιά στον Μπερμπάτοφ σε προσπάθεια για κεφαλιά. Θα μπορούσε να δείξει και κόκκινη κάρτα στον Ισπανό αμυντικό ο Δημητρόπουλος, ο οποίος χαρίζεται στον στόπερ των Πειραιωτών.
20:55

61'

Κίτρινη κάρτα σε Ζντιέλαρ και Κλάους.
20:57

63'

Μέσα ο Γκολάσα, έξω ο Κλάους. Η πρώτη αλλαγή από τον Τούντορ.
20:59

66'

Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Τζαβέλλα για φάουλ στον Πάρντο και αποβολή για τον Έλληνα αμυντικό.
21:01
Μονομαχία του Μιλιβόγεβιτς με τον Αθανασιάδη.
21:02

68'

Μέσα ο Σκόνδρας, έξω ο Πέλκας. Δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ.
21:04

70'

10(5)-1(0) οι τελικές προσπάθειες στο ματς.
21:04

70'

Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ζντιέλαρ για μαρκάρισμα στον Γκολάσα και αποβολή. Με δέκα παίκτες και ο Ολυμπιακός.
21:07

73'

Ο Μπουχαλάκης περνάει στην θέση του Ντουρμάζ. Η πρώτη αλλαγή του Ολυμπιακού.
21:08

74'

Σουτ του Ιντέγε από το ύψος της περιοχής, λίγο άουτ η μπάλα.
21:10

75'

Κακώς κόπηκε ως οφσάιντ ο Σκόνδρας σε μπαλιά του Γκολάσα. Τρία λάθη ως τώρα από τους βοηθούς, τα δυο για τον ΠΑΟΚ και το ένα για τον Ολυμπιακό.
21:11
Ο Τζιόλης σε μονομαχία με τον Φορτούνη.
21:13

80'

Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Μέσα ο Φουστέρ, έξω ο Φορτούνης.
21:15

81'

Μέσα ο Σάμπο, έξω ο Τζιόλης. Ολοκλήρωσε τις αλλαγές του ο ΠΑΟΚ.
21:17

83'

Σέντρα του Πάρντο από τα δεξιά, κεφαλιά του Φουστέρ και άουτ η μπάλα.
21:17

84'

Μέσα ο Σεμπά, έξω ο Πάρντο.
21:19

84'

Ο Μακ ήταν προηγουμένως σε θέση οφσάιντ, όταν έγινε η κάθετη πάσα και πρόλαβε να διώξει ο Ρομπέρτο, με τον βοηθό να μην το υποδεικνύει.
21:21

87'

Κίτρινη κάρτα στον Φουστέρ για φάουλ στον Γκολάσα.
21:24

90'

Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.
21:27

93'

Λήξη του αγώνα στο Φάληρο.
21:28
Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ χάρη στο γκολ του Ομάρ στο 8' και έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.
21:28
MVP του αγώνα ο ακραίος μπακ του Ολυμπιακού, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης.
21:29
Καλό σας βράδυ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK