Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-2

Ο ΠΑΟΚ έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από το "Απ. Νικολαΐδης", παρά το γεγονός πως έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε το ματς ο ΠΑΟΚ λόγω αποβολής του Χαρίση στο 91'. Αγνώριστος ο Παναθηναϊκός μετά το 60'.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-2
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εικόνα του αγώνα

Ο Αντρέα Στραματσόνι παρέταξε μία ισορροπημένη ενδεκάδα, με τους Λαγό-Λουντ στα χαφ, τον Αμπέντ επιτελικό μέσο, ενώ την επιθετική τριάδα αποτελούσαν οι Βλαχοδήμος, Καλτσάς και Μπεργκ. Στον αντίποδα, τα πολλά και σοβαρά προβλήματα τραυματισμών δεν έδιναν πολλές εναλλακτικές στον Ιγκόρ Τούντορ, με αποτέλεσμα ο Κροάτης να παίξει με "κόφτες" τους Χαρίση-Τσίμιροτ και τους Πέλκα-Μυστακίδη πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ρόμπερτ Μακ.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό και ανέλαβε τα ηνία του παιχνιδιού, πραγματοποιώντας την πρώτη τελική προσπάθεια πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο λεπτό, όμως το σουτ του Μάρκους Μπεργκ πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Μάρκου Βελλίδη. Οι "πράσινοι" συνέχισαν να πιέζουν για το "πολυπόθητο" γκολ και είδαν την προσπάθειά τους να αποδίδει καρπούς στο 10ο λεπτό. Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος έβγαλε τον Μπεργκ απέναντι στον Βελλίδη κι ο Σουηδός με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Ο 29χρονος έχει μετατραπεί σε... δήμιο του ΠΑΟΚ, αφού έχει πετύχει 8 γκολ κόντρα στον "Δικέφαλο".

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, μετά το εις βάρος τους γκολ, προσπάθησαν να αντιδράσουν άμεσα, αλλά το σουτ του Γκόικο Τσίμιροτ (12') κι η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Τζαβέλλα (18') δεν είχαν ευτυχή κατάληξη. Οι γηπεδούχοι άφησαν την μπάλα στον "Δικέφαλο", έκλεισαν τους χώρους και επιχείρησαν να "χτυπήσουν" στις αντεπιθέσεις. Ο ΠΑΟΚ, παρότι είχε την κατοχή, δεν κατάφερε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από τα καρέ του Λουκ Στιλ, με το ημίχρονο να βρίσκει τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 1-0.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι φιλοξενούμενοι κυνήγησαν την ισοφάριση, αλλά τελικά ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που σημείωσε γκολ. Ο Βλαχοδήμος εκμεταλλεύτηκε τον κενό χώρο, βγήκε στην αντεπίθεση, έδωσε εξαιρετική πάσα στον Καλτσά, ο οποίος προχώρησε μερικά μέτρα και με όμορφο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Παρά το 2-0, οι παίκτες του Τούντορ δεν τα παράτησαν κι αφού αρχικά έχασαν μία τεράστια ευκαιρία με τον Κίτσου (55'), μείωσαν με εκπληκτικό γκολ του Τσίμιροτ στο 56ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ αναθάρρησε μετά το γκολ πίεσε για το 2-2. Στο 60', ο Στραματσόνι "ανακάτεψε την τράπουλα", γύρισε το σύστημα σε 4-3-1-2 με ρόμβο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, αφού υπήρξε ξεκάθαρο πρόβλημα στο κομμάτι της δημιουργίας.

Τελικά, ο "Δικέφαλος" έφερε το ματς στα ίσα, με κοντινό πλασέ του Πέλκα στο 67'. Στα τελευταία λεπτά, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της νίκης, αλλά με άναρχο τρόπο. Η είσοδος του Γιούρι Μαμούτε είχε ως αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να αλλάξει εκ νέου σύστημα (4-4-2), με σκοπό να γίνει πιο επιθετικός, αλλά οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν τους χώρους και δεν άφησαν περιθώρια αισιοδοξίας. Στο 91' ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χαρίση με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό.

Δείτε το 1-0:

Δειτε το 2-0:

Δείτε το 2-1:

Δείτε το 2-2:

MVP

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος μπορεί να μην σημείωσε γκολ, αλλά μοίρασε δύο ασίστ σε Μπεργκ και Καλτσά, αποτελώντας τον απόλυτο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης από την πλευρά του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είχε καταλυτική συμβολή στην εικόνα των "πρασίνων", η οποία έγινε ακόμη πιο φανερή μετά την αλλαγή του.

Αδύναμος κρίκος

Ο Αντρέα Στραματσόνι με τις διαδοχικές αλλαγές συστήματος περισσότερο μπέρδεψε, παρά βοήθησε την ομάδα του. Η απόφαση να κάνει αλλαγή τόσο των Παναγιώτη Βλαχοδήμο όσο και τον Νίκο Καλτσά, είχε αντίκτυπο στον επιθετικό τομέα, αφού ο Βίκτωρ Κλωναρίδης δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα του παιχνιδιού, ενώ ο Λούκας Εβαντζελίστα "χάθηκε" ως εσωτερικός χαφ. Κακή διαχείριση του αγώνα από τον Ιταλό τεχνικό.

Σχόλιο

Ο Παναθηναϊκός, μετά το δεύτερο γκολ, θεώρησε πως το παιχνίδι τελείωσε και το... πλήρωσε. Ο ΠΑΟΚ, παρά τις σημαντικές απουσίες, έδειξε πάθος, καρδιά και αυταπάρνηση, παίρνοντας ένα σημαντικό αποτέλεσμα τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και στον τομέα της ψυχολογίας. Το τελευταίο 30λεπτο πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τον "Δικέφαλο" ενόψει της δύσκολης συνέχεια, ενώ αντίθετα η διαχείριση του αγώνα από την πλευρά του Παναθηναϊκού στα πρώτα 55 λεπτά ήταν υποδειγματική.

Οι συνθέσεις

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Πράνιτς, Λαγός, Λουντ, Αμπέντ (76' Μαμούτε), Βλαχοδήμος (59' Εβαντζελίστα), Καλτσάς (60' Κλωναρίδης), Μπεργκ.

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Χατζηισαΐας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Κίτσιου, Λέοβατς (79' Κοροβέσης), Πέλκας (93' Σάμπο), Μακ, Μυστακίδης (84' Αντώνης).

To live της αναμέτρησης

18:05
Καλησπέρα από το "Απόστολος Νικολαΐδης", όπου στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Superleague ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.
18:07
Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 19:30.
18:09
Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στο "Απόστολος Νικολαΐδης" πριν από λίγο και οι παίκτες έχουν βγει στον αγωνιστικό χώρο.
18:13
Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στην Λεωφόρο
18:14
Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στο γήπεδο περίπου στις 18:00, με αυξημένα μέτρα ασφαλείας, χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα.
18:16
Υπενθυμίζεται ότι οι θύρες 13 και 14 παραμένουν κλειστές.
18:17
Αρχικά, απορρίφθηκε η αίτηση ανάκλησης της ποινής του Σταύρου Κοντονή από το Διοικητικό Εφετείο, που είχε προσφύγει η ΠΑΕ, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στις 10 Μαρτίου.
18:19
Έπειτα, η προσπάθεια της ΠΑΕ να εξοικονομήσει 1.800 εισιτήρια από την αύξηση της χωρητικότητας των θυρών 1 και 12, με την παράλληλη μείωση στις θύρες 13 και 14, δεν στέφθηκε από επιτυχία.
18:22
Η Αστυνομία απαγόρευσε τη διάθεση των επιπλέον εισιτηρίων, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και άνοιξε μία διαμάχη με τους Σταύρο Κοντονή και Νίκο Τόσκα, τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη.
18:23
Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού κάνουν ζέσταμα
18:29
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε περίπου 2.500 εισιτήρια, τα οποία εξαντλήθηκαν. 
18:31
Την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού απαρτίζουν οι Στιλ, Μέστο, Πράνιτς, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Λαγός, Λουντ, Αμπέντ, Βλαχοδήμος, Καλτσάς, Μπεργκ.
18:38
Για τον ΠΑΟΚ αρχίζουν οι Βελλίδης, Λέοβατς, Χατζηισαΐας, Μακ, Μαλεζάς, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Μυστακίδης, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Πέλκας.
18:39
Αναπληρωματικοί για τον ΠΑΟΚ είναι οι Μελισσάς, Τζιόλης, Κάτσε, Κοροβέσης, Σαμπό, Κάκκο, Ελευθέριος. 
18:42
Στον πάγκο για τον Παναθηναϊκό οι Κοτσόλης, Εσιέν, Κλωναρίδης, Βιγιαφάνιες, Μολέντο, Μαμούτε, Εβανζελίστα.
18:43
Εκτός 18άδας έμεινε ο Νάνο και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. 
18:43
Ο Στραματσόνι έχει χαμηλά στην ιεραρχία του τον Ισπανό αριστερό μπακ, όπως και τον Ταυλαρίδη, τον οποίο απέκλεισε για δεύτερο σερί ματς από την αποστολή.
18:45
Ο Παναθηναϊκός έχει υποδεχτεί 61 φορές τον ΠΑΟΚ ως γηπεδούχος, κυρίως στο "Σπύρος Λούης" και στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, και μετράει 42 νίκες, 14 ισοπαλίες και 5 ήττες. Επιπροσθέτως, έχει σκοράρει 115 γκολ και έχει δεχτεί 35.
18:47
Πολλές απουσίες για τον ΠΑΟΚ αφού λείπουν ο τιμωρημένος Βίτορ και οι τραυματίες Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ, Ροντρίγκες, Ζάιρο, Κωνσταντινίδης και ο Σκόνδρας, ο οποίος προσβλήθηκε από ίωση τις τελευταίες ώρες.
18:49
Από τον Παναθηναϊκό απουσιάζει ο τιμωρημένος Ζέκα, ο ανέτοιμος Λέτο και οι τραυματίες Πέτριτς, Μπουμάλ και Σάντσεθ.
18:52
Ο Στραματσόνι παρατάσσει τον Παναθηναϊκό με 4-2-3-1, με τον Στιλ γκολκίπερ, τους Μέστο, Κουτρουμπή, Τελάντερ, Πράνιτς στην άμυνα, τους Λαγό και Λουντ ως αμυντικούς χαφ, τον Αμπέντ σε επιτελικό ρόλο, τους Καλτσά και Βλαχοδήμο στις θέσεις των ακραίων επιθετικών και τον Μπεργκ στην κορυφή.
18:53
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν βγει για προθέρμανση.
18:54
Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ κάνουν ζέσταμα
18:56
Στον ΠΑΟΚ, ο Τούντορ παρατάσσει σύνθεση ανάγκης λόγω των πολλών απουσιών, σε διάταξη 3-5-2. Γκολκίπερ ο Βελλίδης, στόπερ από δεξιά προς τα αριστερά οι Χατζηισαΐας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, αμυντικοί χαφ οι Τσίμιροτ, Χαρίσης, Κίτσιου ο δεξιός μπακ-χαφ, Λέοβατς ο αριστερός, ο Πέλκας είναι ο επιτελικός χαφ και δίδυμο στην επίθεση οι Μακ και Μυστακίδης.
18:57
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού βγαίνουν και αυτοί για ζέσταμα.
18:59
Περισσότεροι από 4.000 οπαδοί αυτή την ώρα στις εξέδρες.
19:00
Στο ματς του πρώτου γύρου στην Τουμπα, ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει 3-1 τον Παναθηναϊκό.
19:02
Ο ΠΑΟΚ αποτελεί τον αντίπαλο εναντίον του οποίου έχει αγωνιστεί τις περισσότερες φορές ο Μπεργκ, σε 9 ματς, ενώ έχει πετύχει και τα περισσότερα γκολ, 7 το σύνολο.
19:05
Πάντως, τα 6 γκολ του Μπεργκ έχουν προέλθει από δύο χατ τρικ, ένα στον τελικό του Κυπέλλου όπου ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει 4-1 και ένα στην επικράτηση του Παναθηναϊκού με 4-3 για το πρωτάθλημα.
19:12
Το μάτριξ του γηπέδου παίζει στιγμιότυπα από παλαιότερες αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.
19:16
Ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα παρευρεθεί στο γήπεδο, παρά τις καλές σχέσεις που διατηρεί με τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν παρών στο ντέρμπι του Καραϊσκάκης με τον Ολυμπιακό.
19:18
Κατά την άφιξη του πούλμαν του ΠΑΟΚ, υπήρχαν αρκετοί οπαδοί του Παναθηναϊκού έξω από τα αποδυτήρια. Παρά την προς στιγμή ανησυχία, δεν σημειώθηκε το παραμικρό και κάποιοι φίλοι του Τριφυλλιού έλεγαν στους φιλοξενούμενους ότι "εδώ είναι Λεωφόρος, δεν είναι Καραϊσκάκη και δεν χρειάζεται να φοβάστε".
19:20
Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την προθέρμανση τους και αποχωρούν για τα αποδυτήρια.
19:21
Από τα μεγάφωνα ανακοινώνονται οι δύο ενδεκάδες.
19:23
Οι εξέδρες του "Απόστολος Νικολαΐδης" έχουν γεμίσει, στις θύρες που είναι ανοιχτές.
19:24
Υπενθυμίζεται ότι οι θύρες 13-14 παραμένουν κλειστές λόγω της υπουργικής απόφασης του Σταύρου Κοντονή. Η ποινή λήγει στις 17 Απριλίου.
19:25
Όλα είναι έτοιμα για τη σέντρα στο ματς.
19:27
O Παναθηναϊκός είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 41 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ στην πέμπτη με 34.
19:28
Το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ είναι να πλασαριστεί στις θέσεις που οδηγούν στα play off, αν και για τον Πανιώνιο παραμένει εκκρεμές το ζήτημα της αδειοδότησης.
19:29
Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη, ώστε να μειώσει την απόσταση από τη 2η θέση στους δύο βαθμούς, από την ΑΕΚ.
19:32

1'

Έναρξη του αγώνα.
19:33

1'

Σουτ του Μπεργκ με το αριστερό από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Η Βελλίδης έπεσε στην αριστερή του γωνία, διότι πέρασε ελάχιστα από δοκάρι του. Με το... καλησπέρα η πρώτη καλή φάση στο ντέρμπι με τον Σουηδό φορ.
19:36

4'

Έχει μπει δυνατά ο Παναθηναϊκός σε αυτό το ξεκίνημα του αγώνα και προσπαθεί να μεταφέρει το παιχνίδι από το κέντρο και προς την περιοχή του ΠΑΟΚ.
19:37

4'

Ο Μέστο βρήκε τον Καλτσά στα δεξιά, εκείνος έκανε την παράλληλη μπαλιά για τον επερχόμενο Μπεργκ, αλλά παρενέβη ο Χατζηισαΐας για να απομακρύνει σωτήρια.
19:39

7'

Έξυπνη μπαλιά του Μπεργκ για τον Καλτσά, ο οποίος έκανε κίνηση στην περιοχή του ΠΑΟΚ, όμως ο Βελλίδης κατάλαβε την φάση, βγήκε και μπλόκαρε. Βέβαια, όπως δείχνει το ριπλέι, ήταν εκτεθειμένος ο Καλτσάς.
19:40

9'

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κρατήσει εύκολα την μπάλα, κάνει αρκετά αβίαστα λάθη και έχει περιοριστεί σε παθητικό ρόλο σε αυτά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.
19:42

10'

ΓΚΟΛ για τον Παναθηναϊκό. Ο Βλαχοδήμος έκλεψε την μπάλα από τον Χατζηισαΐα, τροφοδότησε πολύ όμορφα τον Μπεργκ και ο Σουηδός με εξαιρετικό πλασέ στην δεξιά γωνία του Βελλίδη άνοιξε το σκορ για το "τριφύλλι". Εντυπωσιακό ξεκίνημα στο ματς για την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι.
19:44
Να πούμε πως αυτό ήταν το 8ο γκολ του Σουηδού φορ απέναντι στον ΠΑΟΚ.
19:45

12'

Ο Χαρίσης έκανε σουτ που κόντραρε πάνω σε σώματα και μετά ήταν η σειρά του Τσίμιροτ, ο οποίος δοκίμασε το πόδι του, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Να δούμε πώς θα αντιδράσει ο ΠΑΟΚ μετά το γκολ που δέχτηκε.
19:47
Δεν ξεχνούν τη μνήμη του αδικοχαμένου, Παντελή Παντελίδη, οι θαυμαστές του.
19:48

16'

Σουτ του Αμπέντ έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
19:50

17'

Κίτρινη κάρτα για φάουλ του Πράνιτς στον Μυστακίδη.
19:51

18'

Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Τζαβέλλα, η μπάλα λίγο άουτ. Πήρε πολλά φάλτσα η μπάλα, όμως δεν βρήκε στόχο.
19:52

19'

Κίτρινη κάρτα στον Τσίμιροτ για φάουλ στον Λουντ.
19:54
Άδειο το πέταλο των οργανωμένων λόγω τιμωρίας, αλλά τα βεγγαλικά σχηματίζουν τον αριθμό "13".
19:55

22'

Ο Βλαχοδήμος κινείται από τα αριστερά, κάνει σέντρα-σουτ, με τον Βελλίδη να αφήνει την μπάλα να περάσει, ξέροντας ότι δεν πηγαίνει εντός εστίας.
19:56

24'

55%-45% η κατοχή της μπάλας.
20:00

28'

Κίτρινη κάρτα στον Λαγό για φάουλ στον Μυστακίδη. Σωστή η απόφαση του Κομίνη.
20:02

29'

Ψηλά η μπάλα στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζαβέλλα. Δεν ανησύχησε καθόλου ο Στιλ
20:05
Δημιουργός ο Βλαχοδήμος, εκτελεστής ο Μπεργκ, απαρηγόρητος ο Τζαβέλλας.
20:06
Δεν θα έλειπε από το ντέρμπι ο Λέτο.
20:07

35'

Ο Παναθηναϊκός ελέγχει το ντέρμπι ως τώρα και το έχει φέρει στα μέτρα του.
20:09

36'

Χαμηλή σέντρα του Λέοβατς από τα αριστερά, ο Πέλκας έπεσε για την προβολή, αλλά ήταν λίγο πιο πίσω, με τον Στιλ να πέφτει και να μαζεύει. Καλή στιγμή για τον "Δικέφαλο".
20:12

40'

Κίτρινη κάρτα στον Μαλεζά για φάουλ στον Μπεργκ.
20:14

41'

Νεύρα του Τζαβέλλα με τον Μέστο. Αλληλοτραβήγματα και κοκορομαχίες, όμως επικρατεί η ηρεμία στο τέλος. Τα βρήκαν οι δυο παίκτες, όλα καλά!
20:14

42'

Από μια κίτρινη κάρτα σε Χαρίση και Κουτρουμπή για λεκτική τους αψιμαχία.
20:17
Ένα λεπτό οι καθυστερήσεις στο πρώτο μέρος.
20:18

45'+1'

Συρτό σουτ του Πέλκα, έπεσε και μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία ο Στιλ. Η πρώτη επικίνδυνη τελική εντός εστίας για την ομάδα του Ίγκορ Τούντορ.
20:19
45'+1'
Λήξη πρώτου ημιχρόνου, Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 1-0
20:20
3(2)-6(2) οι τελικές του πρώτου μέρους και 51%-49% η κατοχή της μπάλας.
20:38

46'

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.
20:41

49'

Τίποτα αξιοσημείωτο σε αυτά τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου στη Λεωφόρο.
20:44

51'

ΓΚΟΛ για τον Παναθηναϊκό. Ο Βλαχοδήμος έδωσε στον Καλτσά σε αντεπίθεση του Παναθηναϊκού, αυτός βρέθηκε απέναντι από τον Βελλίδη και με πλασέ στην δεξιά γωνία έκανε το 2-0. Εξαιρετικό ξεκίνημα και στο β' μέρος για το "τριφύλλι", δύσκολα τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ.
20:47

55'

Να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του ΠΑΟΚ στο υπόλοιπο του αγώνα, διότι βρίσκεται για τα καλά με την πλάτη στον τοίχο.
20:48

55'

Εξαιρετική επέμβαση του Στιλ σε σουτ του Κίτσιου μέσα στην περιοχή και κρατάει το μηδέν για την εστία του.
20:48

56'

ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ. Απλά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ σουτ του Τσίμιροτ με το δεξί έξω από την περιοχή, η μπάλα στην δεξιά γωνία του Στιλ, ο οποίος έπεσε, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει απολύτως τίποτα. Άμεση απάντηση από τον "Δικέφαλο", έχουμε και πάλι ματς.
20:51

58'

4(3)-8(4) οι τελικές προσπάθειες στο ματς.
20:52

59'

Μέσα ο Εβαντζελίστα, έξω ο Βλαχοδήμος. Η πρώτη αλλαγή του Παναθηναϊκού.
20:52

60'

Μέσα ο Κλωναρίδης, έξω ο Καλτσάς.
20:54

61'

46%-54% η κατοχή της μπάλας υπέρ του ΠΑΟΚ που έχει και περισσότερες τελικές. Βέβαια, στο σκορ βρίσκεται πίσω και κυνηγά την ισοφάριση.
20:55

62'

Κίτρινη κάρτα στον Λουντ.
20:56

64'

Ο Μακ έγινε κάτοχος της μπάλας, γύρισε την μπάλα από τα αριστερά, αλλά μάζεψε ο Στιλ. Πιέζει ο ΠΑΟΚ.
20:58

65'

Συρτό σουτ του Μέστο έξω από την περιοχή, με τον Βελλίδη να πέφτει και να μπλοκάρει στην δεξιά του γωνία.
20:59

67'

ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ. Ο Πέλκας με κοντινή προβολή έπειτα από μπαλιά του Λέοβατς, κάνει το 2-2 και ανατρέπει άρδην τα δεδομένα του αγώνα. Ο "Δικέφαλος" αντιδρά εξαιρετικά μετά το δεύτερο γκολ που δέχτηκε, ανέβασε την απόδοσή του και πλέον έχει το μομέντουμ.
21:01
Αυτό είναι το τρίτο γκολ του Πέλκα στο πρωτάθλημα και όλα τα έχει πετύχει εκτός έδρας.
21:02
Μια από τις πολλές μάχες μπροστά από τις δυο εστίες.
21:03

70'

Κίτρινη κάρτα στον Χατζηισαΐα.
21:03
Ο Καλτσάς πανηγυρίζει το 2-0. Μετά άλλαξαν τα πράγματα.
21:04

72'

Σουτ του Πράνιτς σε κερδισμένο φάουλ του Παναθηναϊκού, μπλόκαρε ο Βελλίδης.
21:07

75'

Έχει "παγώσει" η Λεωφόρος μετά τα δυο γκολ του ΠΑΟΚ.
21:08

76'

Έξω ο Αμπέντ, στην θέση του ο Μαμούτε. Η τρίτη και τελευταία αλλαγή του Παναθηναϊκού.
21:10

78'

Κίτρινη κάρτα στον Κίτσιου για φάουλ στον Μαμούτε.
21:12

79'

Έξω ο Λέοβατς και στην θέση του ο Κοροβέσης.
21:13
Η προβολή του Πέλκα στο 2-2 του ΠΑΟΚ.
21:16

84'

Έξω ο Μυστακίδης, μέσα ο Αντώνης.
21:18

85'

Κίτρινη κάρτα στον Μπεργκ για χέρι στην περιοχή του ΠΑΟΚ.
21:21

87'

Πεσμένος στο χορτάρι ο Τζαβέλλας έπειτα από μαρκάρισμα του Μπεργκ. Μπήκε μέσα το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ για να τον περιθάλψει. Θα έπρεπε να δοθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σουηδό φορ του Παναθηναϊκού.
21:23

90'

Κίτρινη κάρτα σε Πέλκα και Μαμούτε. Έχουμε φτάσει αισίως στις 12.
21:24

91'

Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Χαρίση για φάουλ στον Μαμούτε, με δέκα παίκτες ο ΠΑΟΚ.
21:24
Τέσσερα λεπτά είναι οι καθυστερήσεις.
21:25

93'

Έξω ο Πέλκας, μέσα ο Σάμπο.
21:26

94'

Σουτ του Σάμπο από πλάγια θέση, μπλόκαρε ο Στιλ.
21:27

94'

Κεφαλιά του Εβανζελίστα μετά την σέντρα του Πράνιτς από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε άουτ.
21:28

94'

Λήξη του αγώνα, Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ.
21:31
Τούντορ: "Είμαι χαρούμενος με την αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα και κάναμε όσα είπαμε στα αποδυτήρια. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να το επαναλάβουν με τον Αστέρα Τρίπολης, παίρνοντας μια νίκη".

Στραματσόνι: "Δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Έπρεπε να πάρουμε το παιχνίδι. Για δέκα λεπτά ήρθε η καταστροφή όσων χτίζαμε σε όλο το υπόλοιπο ματς. Όσο για τον Βλαχοδήμο, δεν έπαιζε για πολύ καιρό και θεωρώ πως ήταν κουρασμένος. Είχε πολύ απαιτητικό ρόλο, μαζί και ο Καλτσάς, γι' αυτό και τους αντικατέστησα με τον Κλωναρίδη και τον Μαμούτε".
21:31
Καλό σας βράδυ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK