ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-2

Ο "σεληνιασμένος" Κώστας Φορτούνης με δύο ασίστ και ο Ρομπέρτο με τις αποκρούσεις χάρισαν στον Ολυμπιακό τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 2-0 στο ντέρμπι της Τούμπας. Ο Μπράουν Ιντέγε σημείωσε το πρώτο του επίσημο γκολ με τους "ερυθρόλευκους", ενώ ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-2

H εικόνα του αγώνα

Δύο διαφοροποιήσεις επεφύλασσαν οι ενδεκάδες των δύο μονομάχων, συγκριτικά με τους μεσοβδόμαδους ευρωπαϊκούς αγώνες κόντρα σε Ντόρτμουντ και Άρσεναλ αντίστοιχα.

Ο Ίγκορ Τούντορ προτίμησε τον Στέφανο Αθανασιάδη αντί του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και τον Δημήτρη Πέλκα αντί του Έρικ Σάμπο, ενώ ο Μάρκο Σίλβα τον Αρτούρ Μαζουακού αντί του Λεάντρο Σαλίνο στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Τζίμι Ντουρμάζ αντί του τραυματία Φελίπε Πάρντο.

Ο Ντουρμάζ από αριστερά και ο Κώστας Φορτούνης από τον άξονα δημιούργησαν προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ , αρχής γενομένης από τη φάση του 5ου λεπτού, όταν ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν πρόλαβε για λίγα εκατοστά το γύρισμα του Σουηδού εξτρέμ, με συνέπεια να χαθεί μία πολύ σπουδαία ευκαιρία για τον Ολυμπιακό .

Οι "ερυθρόλευκοι" επιτέθηκαν κατά βάση από αριστερά μέχρι τη στιγμή που ο Ντουρμάζ πήγε δεξιά και ο Σεμπά αριστερά, σε ένα χρονικό σημείο που ο "δικέφαλος" κατέγραψε ποσοστό κατοχής 57%, αλλά ήταν ακίνδυνος.

Με τη συμπλήρωση 27 λεπτών αγώνα, ο... δαιμονισμένος Φορτούνης τροφοδότησε τον Μπράουν Ιντέγε, εκείνος "άδειασε" ιδανικά τον Ρικάρντο Κόστα και με το εξωτερικό νίκησε τον Ρόμπιν Όλσεν, παγώνοντας το γήπεδο της Τούμπας, ενώ σαν μην έφτανε αυτό για τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Στέλιο Κίτσιου στο 28ο λεπτό.

Ο Φορτούνης βιώνει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, κάθε ενέργειά του λειτουργεί ευεργετικά για τον Ολυμπιακό και όπως καλά μαντέψατε, από δικό του κόρνερ στο 36ο λεπτό, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς σηκώθηκε πιο ψηλά απ' όλους και με κεφαλιά διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Το τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία του στο 39' με μία σπουδαία ατομική προσπάθεια του Πέλκα (απέκρουσε ο Ρομπέρτο) και τη δεύτερη στην εκπνοή με την προβολή του Αθανασιάδη που έστειλε την μπάλα εκατοστά πάνω από τα "ερυθρόλευκα" δοκάρια.

Με τη σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Τούντορ έριξε στη μάχη τον Μπερμπάτοφ αντί του Πέλκα κι εκείνος λίγο έλειψε να τον δικαιώσει στο 54ο λεπτό, όταν βρήκε ωραία την μπάλα σε γύρισμα του κορυφαίου των γηπεδούχων Γκάρι Ροντρίγκες, (ο Ρομπέρτο βρισκόταν και πάλι στη σωστή θέση), ενώ στο 60' το σουτ του Αθανασιάδη αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από τον Παϊτίμ Κασάμι.

Ορμώμενος από την πίεση του ΠΑΟΚ, ο Σίλβα αντικατέστησε τον σπουδαίο Φορτούνη με τον Εστέμπαν Καμπιάσο, ο Μιλιβόγεβιτς διατήρησε το ρόλο του "εξαριού", ο Ολυμπιακός άλλαξε τη διάταξη σε 4-1-4-1 για το τελευταίο ημίωρο και ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον πήρε τη θέση του Ιντέγε.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απειλήσει από αριστερά με τον Ροντρίγκες , αλλά και η επόμενη μεγάλη φάση καταγράφηκε από κόρνερ εκ δεξιών στο 73ο λεπτό, όπου ο Ρομπέρτο απέκρουσε με το ένα χέρι την κεφαλιά του Αλέξανδρου Τζιόλη κι εν συνεχεία μπλόκαρε το πλασέ του Βίτορ.

Αμέσως μετά, ο Τούντορ έκανε αλλαγή στην αλλαγή, αφού έβγαλε τον Κίτσιου κι έβαλε τον Ζάιρο, προκειμένου να τα παίξει όλα για όλα, όμως οι παίκτες του είχαν απογοητευτεί αρκετά από τις χαμένες ευκαιρίες, με συνέπεια το τελευταίο 10λεπτο να κυλήσει αθόρυβα και ο Ολυμπιακός να πανηγυρίσει άνετα την έκτη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις πρωταθλήματος.

MVP

Ο Ρομπέρτο . Κέρδισε στο νήμα τον Κώστα Φορτούνη, καθώς κατέγραψε τέσσερις σπουδαίες αποκρούσεις και δεν επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να ξαναμπεί στο ματς.

Αδύναμος κρίκος

Ο Ρικάρντο Κόστα. Απαράδεκτος τρόπος αντίδρασης για την κλάση του στη φάση του πρώτου γκολ, αφού μάρκαρε με τα μάτια κι όταν αποφάσισε να πέσει πάνω στον Μπράουν Ιντέγε κατέληξε φαρδύς-πλατής στο χορτάρι. Και η μπάλα στα δίχτυα.

Σχόλιο

Το ντέρμπι κρίθηκε στην αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού και τη δυστοκία του ΠΑΟΚ. Τόσο απλά. Όπως στο Λονδίνο έτσι και στην Τούμπα, οι "ερυθρόλευκοι" βρήκαν δίχτυα χωρίς να σπαταλήσουν ευκαιρίες, ενώ αντίθετα, ο "δικέφαλος" δεν κατάφερε να λυγίσει τον Ρομπέρτο. Οι πρωταθλητές έδειξαν παροιμιώδη ψυχραιμία παρά την καυτή (αλλά κόσμια) ατμόσφαιρα και πανηγυρίζοντας την έκτη νίκη τους σε ισάριθμες αγωνιστικές διατηρήθηκαν μόνοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Τούντορ): Όλσεν, Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ, Τζιόλης, Κάτσε, Ροντρίγκες, Κωνσταντινίδης (28' Κίτσιου, 74' Ζάιρο), Πέλκας (46' Μπερμπάτοφ), Μακ, Αθανασιάδης.

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (85' Σαλίνο), Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Σεμπά, Φορτούνης (64' Καμπιάσο), Ντουρμάζ, Ιντέγε (68' Φινμπόγκασον).

Τα highlights του ντέρμπι

Οι παίκτες του Ολυμπιακού καταθέτουν στεφάνι στην Τούμπα

Η αψιμαχία μεταξύ του Μιλιβόγεβιτς και του Τζιόλη

Τα "γαλλικά" μεταξύ του Τζιόλη και του Κασάμι

Το γκολ του Ιντέγε

Ο πανηγυρισμός του Σίλβα στο γκολ του Ιντέγε

Το γκολ του Μιλιβόγεβιτς

Τα δύο γκολ σε ένα video

Όλα τα highlights σε ένα video

Διαβάστε ακόμη:

Τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών οι παίκτες του Ολυμπιακού

Άφησαν το γάμο και πήγαν στην Τούμπα!

Ο ιδιαίτερος πανηγυρισμός του Ιντέγε

Τούντορ: "Υπήρχε διαφορά ποιότητας"

Σίλβα: "Δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα"

Το live του ντέρμπι

18:35
Καλησπέρα από την Τούμπα
18:35
Στις 20.30 θα αρχίσει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
18:35
Εφτασαν στο γήπεδο οι διαιτητές
18:40
Αναμένεται η άφιξη των αποστολών
18:41
Αποκλεισμένος ο χώρος έξω από τα επίσημα
18:41
Ισχυρά τα μέτρα ασφαλείας
18:42

18:52

18:53
Στις παρακάτω δύο φωτογραφίες μπορείτε να διακρίνεται τι γίνεται έξω από την Τούμπα
19:06
Εφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού
19:06
Μαζί είναι και ο Σάββας Θεοδωρίδης
19:08
Η αποστολή του Ολυμπιακού έφερε ένα στεφάνι να καταθέσει για τα "έξι" αετόπουλα που έχασαν την ζωή τους στο δυστύχημα των Τεμπών
19:13

19:17

19:20
Η αναγνωριστική βόλτα των παικτών του Ολυμπιακού στην Τούμπα 
19:21

19:23
Στήθηκαν οι μπάλες για το ζέσταμα
19:26
Βίντεο από την άφιξη του Ολυμπιακού 
19:28
Κι άλλο video από την άφιξη του ΠΑΟΚ
19:30

19:31
Βγαίνουν οι φροντιστές του Ολυμπιακού για να ετοιμάσουν την προθερμανση της ομάδας τους, κάτω από χλιαρέ; αποδοκιμασίες 
19:32

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Όλσεν, Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ, Τζιόλης, Κάτσε, Ροντρίγκες, Κωνσταντινίδης, Πέλκας, Μακ, Αθανασιάδης.

19:32
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ σε γράφημα. Καμία έκπληξη
19:36
Οι διαιτητές του ντέρμπι βγήκαν για ζέσταμα.
19:37

19:37
Αποδοκιμάζονται από τον κόσμο οι διαιτητές.
19:39
Ο Ρομπέρτο έκανε την εμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο για το ζέσταμα και οι φίλοι του ΠΑΟΚ αποδοκιμάζουν έντονα.
19:39
Πέρασαν 16 χρόνια χωρίς τα έξι αδικοχαμένα αετόπουλα. Ο Χαράλαμπος Ζαπουνίδης, ο Δημήτρης Ανδρεαδάκης, η Χριστίνα Τζιόβα, ο Αναστάσιος Θέμελης, ο Γιώργος Γκανάτσιος και ο Κυριάκος Λαζαρίδης έφυγαν, σαν σήμερα, 4 Οκτωβρίου 1999 από τη ζωή. Τα πρόσωπά τους είναι σκιαγραφημένα σε πανό που υπάρχει μπροστά από τη θύρα 4Α
19:44
Βγήκε για ζέσταμα ο Όλσεν με τους φίλους του ΠΑΟΚ να χειροκροτούν.
19:45
19:47

19:48

19:49
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Μποτία, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Κασάμι, Σεμπά, Φορτούνης, Ντουρμάζ, Ιντέγιε.
19:51

19:51
Οι φωτογραφίες είναι από τα πανό που προαναφέρθηκαν. 
19:51
Βγήκε για ζέσταμα η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.
19:51
"Ζεσταίνεται" σιγά σιγά η ατμόσφαιρα στις κερκίδες.
19:52
Περίπου 40 λεπτά απομένουν για την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής.
19:56
Και κάπου ανάμεσα στους φιλάθλους στην Τούμπα μια νύφη και ένας γαμπρός! Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ
19:56
Βγήκε για ζέσταμα η αποστολή του Ολυμπιακού υπό έντονες αποδοκιμασίες.
19:56
Με τις μπλε εμφανίσεις θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι της Τούμπας. 
19:58
Από την αποστολή του ΠΑΟΚ έχει "κοπεί" ο Μυστακίδης.
19:58
Εικόνα από το ζέσταμα του Όλσεν
20:03
Εικόνα από το ζέσταμα των δύο ομάδων
20:03
Εικόνα από το ζέσταμα των δύο ομάδων
20:05
Είσοδος των παικτών του ΠΑΟΚ για ζέσταμα
20:05
Στους 20 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία αυτή την ώρα στην Τούμπα.
20:08
Οι δύο ομάδες συνεχίζουν το ζέσταμά τους, ενώ οι κερκίδες γεμίζουν όσο πλησιάζει η ώρα της σέντρας.
20:12
Εισοδος  παικτών Ολυμπιακού για ζέσταμα
20:13
Αποσύρονται στα αποδυτήρια οι παίκτες του Ολυμπιακού, έχοντας ολοκληρώσει το ζέσταμά τους.

20:14
Το δρόμο για τα αποδυτήρια παίρνουν και οι παίκτες του ΠΑΟΚ.
20:16
Βραβεύεται ο Τουρσουνίδης στην Τούμπα.
20:17
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμάει τον πρώην ποδοσφαιριστή της που συνολικά φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα σε 292 αγώνες, πετυχαίνοντας 37 γκολ.
20:18
Από τα μεγάφωνα ακούγονται οι συνθέσεις των ομάδων.
20:18
Όλα έτοιμα για τη σέντρα του μεγάλου ντέρμπι.
20:22
Εκπρόσωποι των συνδέσμων του ΠΑΟΚ κατέθεσαν στεφάνια μπροστά στη θύρα 4Α, στη μνήμη των έξι αδικοχαμένων "αετόπουλων" που έφυγαν από τη ζωή στις 4 Οκτωβρίου του 1999.
20:23
Πιο αυστηρός ο έλεγχος έξω από τη θύρα 4, αυτή την ώρα μάλιστα υπάρχει αρκετός κόσμος που περιμένει να μπει στο γήπεδο.
20:27
Οι δυο ομάδες εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο...
20:28
ΠΑΝΙΚΟΣ στην Τούμπα με δεκάδες καπνογόνα να ανάβουν στις εξέδρες. Ας ελπίσουμε να κυλήσουν όλα ήρεμα στο ντέρμπι.
20:29
Οι εθιμοτυπικοί χαιρετισμοί από τους παίκτες των δυο ομάδων και σε λίγο ξεκινάει το παιχνίδι. Τα συνθήματα δίνουν και παίρνουν από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που έχουν γεμίσει την Τούμπα.
20:30
Οι παίκτες των δύο ομάδων πηγαίνουν να καταθέσουν στεφάνια μπροστά στη θύρα 4Α και ο υπεύθυνος ασφαλείας του ΠΑΟΚ είναι δίπλα στον Σιόβα.
20:31
Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού έχει πάει να αφήσει στεφάνι και λουλούδια στη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη και όλο το γήπεδο χειροκροτεί. Ανατριχιαστικές στιγμές...
20:31
Ακολούθησαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Υπέροχες στιγμές, έτσι πρέπει να 'ναι πάντα.
20:32
Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Βασίλη Κοντοβαζαινίτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών πριν μερικές ημέρες.
20:33
Οι φίλοι του ΠΑΟΚ σίγησαν, ενώ μετά φώναξαν το "αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε" για τα έξι θύματα στα Τέμπη.
20:33
Έναρξη του αγώνα, με τον ΠΑΟΚ στην σέντρα.
20:34
Το ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε και για τους αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ
20:34
Ο ΠΑΟΚ έχει 29 νίκες στην Τούμπα επί του Ολυμπιακού, 13 μετρούν οι Πειραιώτες και 15 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.
20:36
Ο Ολυμπιακός μπήκε πιεστικά στο πρώτο δίλεπτο, ενώ έχει τους παίκτες του ψηλά, πιέζοντας τις πρώτες μπάλες του "Δικεφάλου".
20:37
5' Σουτ του Ροντρίγκες, πάνω σε σώματα παικτών του Ολυμπιακού.
20:38
5' Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Ο Ντουρμάζ ελίχθηκε από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή, ο Φορτούνης προσπάθησε να κάνει το τάκλιν και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά δεν πρόλαβε, ενώ τον παρεμπόδισε ο Τζαβέλλας. Η φάση ξεκίνησε από τον Φορτούνη στην περιοχή του Ολυμπιακού και διένυσε σχεδόν όλο το γήπεδο μέχρι τα καρέ του Όλσεν.
20:41
7' Μια μίνι αψιμαχία Βίτορ και Ιντέγιε σε διεκδίκηση της μπάλας, παρεμβαίνει ο Γιάχος για να ηρεμήσει τα πνεύματα. Ο ρέφερι από τον σύνδεσμο Χίου θέλει να κρατήσει το ματς και να μην του ξεφύγει.
20:42
9' Κόρνερ για τον ΠΑΟΚ, το παραχώρησε ο Σιόβας. Ακολούθησε δεύτερο και τρίτο που παραχώρησε ο Μαζουακού.
20:44
10' Μια ακόμη ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων. Είναι στην... τσίτα οι ποδοσφαιριστές, έτοιμοι να αρπαχτούν με την κάθε ευκαιρία. Ο Μιλιβόγεβιτς κράτησε την μπάλα, ο Τζιόλης πήγε να του την πάρει με ολίγον άγριες διαθέσεις, ενεπλάκησαν και άλλοι, αλλά ευτυχώς σταμάτησε γρήγορα ό,τι πήγε να γίνει.
20:45
11' Νέα επέλαση του Ντουρμάζ, γύρισε στον Ιντέγιε, γύρισε να σουτάρει, η μπάλα κόντραρε, νέα προσπάθεια του Σεμπά και εκ νέου κόντρα στον Τζιόλη.
20:46
Ο Ντουρμάζ έχει προκαλέσει προβλήματα στον Κωνσταντινίδη και ως τώρα είναι πολύ απειλητικός για την άμυνα του Δικεφάλου.
20:48
Ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά φοράει φανέλα με το Stoiximan.gr ως κεντρικό χορηγό του.
20:49
16' Κίτρινη κάρτα στον Ντουρμάζ.
20:50
17' Κόρνερ παραχώρησε ο Ομάρ και γεμίζει η περιοχή του Ολυμπιακού.
20:51
Ένα ακόμη κόρνερ πέρασε ανεκμετάλλευτο για τον ΠΑΟΚ που προσπαθεί να ισορροπήσει το ματς και να πάρει μέτρα στο χορτάρι.
20:51
18' Ο Ομάρ δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα από γύρισμα του Μακ, ο Ροντρίγκες έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή από πλάγια θέση και η μπάλα πέρασε παράλληλα με το τέρμα του Ρομπέρτο. Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ.
20:53
Η  ευκαιρία του Φορτούνη.
20:55

20:58
25' Έχει πάει δεξιά ο Ντουρμάζ και αριστερά ο Σεμπά. Αλλάζουν θέσεις τα εξτρέμ του Ολυμπιακού.
20:59

20:59
26' 57%-43% η κατοχή της μπάλας για τον ΠΑΟΚ.
21:00
27' ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό. Πολύ καλή μπαλιά του Φορτούνη για τον Ιντέγιε, αυτός άδειασε υπέροχα τον Ρικάρντο Κόστα και με το δεξί εξωτερικό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Όλσεν για το 1-0 των Πειραιωτών. Πρώτο τέρμα του Ιντέγιε με την ερυθρόλευκη φανέλα.
21:01
28' Αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Εκτός ο Κωνσταντινίδης και μέσα ο Κίτσιου.
21:06
33' Προσπαθεί να συνέλθει ο ΠΑΟΚ μετά την ψυχρολουσία και να κυνηγήσει την ισοφάριση.
21:07
34' Ενέργεια του Ροντρίγκες από τα αριστερά, ο Πέλκας δεν κατάφερε να βρει την μπάλα στην κίνηση και εν συνεχεία μάζεψε ο Ρομπέρτο. Καλή ενέργεια για τον ΠΑΟΚ.
21:09
36' ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό. Εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ από τον Φορτούνη (το πρώτο του Ολυμπιακού), ο Μιλιβόγεβιτς σηκώθηκε πιο ψηλά απ' όλους και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Όλσεν. Το 2-0 για τους Πειραιώτες, έχει παγώσει για τα καλά η Τούμπα.
21:10
38' 3(0)-5(2) οι τελικές προσπάθειες στο ματς.
21:12
39' Εξαιρετική ενέργεια του Μακ, ξέφυγε από Ομάρ και Σιόβα, σούταρε με το δεξί μέσα από την περιοχή, αλλά ο Ρομπέρτο με τις γροθιές του έδιωξε σε κόρνερ. Πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, ώστε να μειώσουν, αλλά ο Ισπανός γκολκίπερ ήταν εκεί που έπρεπε.
21:13
40' Κίτρινη κάρτα στον Τζαβέλλα.
21:14
41' Κίτρινη κάρτα στον Κασάμι για φάουλ στον Κλάους.
21:15
Οι πανηγυρισμοί στο γκολ του Ιντέγιε.
21:17
44' Παρατηρήσεις Γιάχου σε Φορτούνη και Τζιόλη. Είναι συμπαίκτες και στην Εθνική.
21:18
Ένα λεπτό θα είναι οι καθυστερήσεις.
21:18
45' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Αθανασιάδης πρόλαβε να τσιμπήσει την μπάλα μπροστά από Σιόβα και Μποτία, πρόλαβε την έξοδο του Ρομπέρτο, αλλά κατέληξε πάνω από το δοκάρι. Κοντά στοη μείωση του σκορ οι γηπεδούχοι.
21:19
Λήξη πρώτου ημιχρόνου.
21:20
Με τέρματα των Ιντέγιε και Μιλιβόγεβιτς, ο Ολυμπιακός προηγείται 2-0 του ΠΑΟΚ και έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για να φύγει με το τρίποντο από την Τούμπα. Υπάρχει όμως ένα ημίχρονο μπροστά.
21:22
6(2)-5(2) οι τελικές, 56%-44% η κατοχή μπάλας για τον ΠΑΟΚ.
21:36
46' Έξω ο Πέλκας και στην θέση του ο Μπερμπάτοφ.
21:36
Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.
21:37
Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση β' βαθμού του Κωνσταντινίδη. Άτυχος ο άσος του ΠΑΟΚ.
21:38
Δείτε εδώ τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του Ιντέγε στο πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό!
21:39
48' Κίτρινη κάρτα στον Ρικάρντο Κόστα για διαμαρτυρία.
21:40
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ προσπαθεί με τη φωνή του να ενισχύσει την ομάδα του. Με 4-4-2 ο ΠΑΟΚ μετά την είσοδο του Βούλγαρου φορ.
21:40
Η κεφαλιά του Μιλιβόγεβιτς στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού.
21:44
52' Γρήγορα κινήθηκε ο Ντουρμάζ από τα αριστερά, σέντραρε, αλλά ήταν πολύ δυνατή η μεταβίβασή του και πέρασε απ' όλους η μπάλα.
21:45
Ο ΠΑΟΚ είναι λογικό ότι θα πιέσει και θα προσπαθήσει να ανέβει και να πάρει μέτρα, με τον Ολυμπιακό να θέλει να βρει χώρους σε αντεπιθέσεις του και να απειλήσει την εστία του Όλσεν.
21:45
54' Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Σέντρα του Ροντρίγκες από τα αριστερά, ο Μπερμπάτοφ πλάσαρε με τη μια με το δεξί, αλλά ο Ρομπέρτο ήταν στην σωστή θέση και μπλόκαρε σε δεύτερο χρόνο.
21:48
57' Πεσμένος στο χορτάρι ο Ντουρμάζ, μπαίνει μέσα το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού.
21:48
Έχει κερδίσει κόρνερ ο ΠΑΟΚ.
21:49
58' Κεφαλιά του Βίτορ, πήρε ύψος η μπάλα και άουτ χωρίς να ανησυχήσει ο Ρομπέρτο.
21:49
58' Επιστρέφει ο Ντουρμάζ. Ψιλοκουτσαίνει, αλλά θα το παλέψει.
21:50
 Ο Μαζουακού σε μονομαχία με τον Πέλκα.
21:50
60' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Ρομπέρτο δεν έδιωξε καλά σε εκτέλεση φάουλ του Μακ, ο Κλάους έκανε το δυνατό δεξί σουτ, η μπάλα πήγαινε μέσα, αλλά πάνω στην γραμμή ο Κασάμι έδιωξε σε κόρνερ. Μια ανάσα από τη μείωση του σκορ η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ.
21:52
Ετοιμάζεται να μπει ο Καμπιάσο αντί του Φορτούνη.
21:55
64' Έξω ο Φορτούνης και στην θέση του ο Καμπιάσο. Είχε συμμετοχή και στα δυο γκολ της ομάδας του ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός.
21:56
Ο Μακ ανάμεσα σε Μποτία και Μιλιβόγεβιτς.
21:57
Θα μπει σε λίγο και ο Φινμπόγκασον αντί του Ιντέγιε.
21:58
66' Εκτέλεση φάουλ του Ντουρμάζ από δεξιά, δεν έκανε καλή έξοδο ο Όλσεν, αλλά δεν πρόλαβε στο δεύτερο δοκάρι να πλασάρει ο Κασάμι.
21:59
68' Έξω ο Ιντέγιε και στην θέση του ο Φινμπόγκασον.
22:01
9/34 γεμίσματα ο ΠΑΟΚ και 2/9 ο Ολυμπιακός.
22:03
72' Κίτρινη κάρτα στον Σεμπά για φάουλ στον Βίτορ.
22:04
73' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Ρομπέρτο απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Τζιόλη σε εκτέλεση κόρνερ από δεξιά και στην συνέχεια ο Βίτορ με πλασέ νικήθηκε επίσης από τον Ισπανό γκολκίπερ, που μπλόκαρτε στην αριστερή του γωνία.
22:05
74' Μέσα ο Ζάιρο, έξω ο Κίτσιου. Αλλαγή στην αλλαγή.
22:06
3-5-2 πλέον το σύστημα του ΠΑΟΚ που πιέζει για να μπει εκ νέου στο ματς, αλλά έχει πέσει πάνω σε έναν εκπληκτικό Ρομπέρτο.
22:07
76' Σουτ του Ντουρμάζ από πάσα του Κασάμι, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Όλσεν.
22:09
Οι πανηγυρισμοί στο γκολ του Μιλιβόγεβιτς.
22:10
79' Κίτρινη κάρτα στον Μποτία για φράγμα στον Ροντρίγκες.
22:11
Μπήκαμε στο τελευταία δεκάλεπτο του αγώνα.
22:13
82' Σέντρα του Μακ από δεξιά, ο Μποτία βγήκε πολύ ωραία μπροστά από τον Μπερμπάτοφ και έδιωξε σε κόρνερ με τάκλιν.
22:14
11-1 τα κόρνερ στο ματς και στο μοναδικό που κέρδισαν οι Πειραιώτες, κατάφεραν να σκοράρουν.
22:15
Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην πρώτη νίκη του στην Τούμπα έπειτα από 3,5 χρόνια.
22:16
84' Ο Ομάρ είναι πεσμένος στο χορτάρι και θα βγει αλλαγή. Πονάει πίσω χαμηλά στο πόδι. Μπήκε το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού, ετοιμάζεται ο Σαλίνο.
22:17
85' Με φορείο εκτός ο Ομάρ, μέσα ο Σαλίνο.
22:17
Μια από τις επεμβάσεις του εξαιρετικού, Ρομπέρτο.
22:20
89' Ο Σιόβας δέχτηκε την μπάλα στο λαιμό και έπεσε στο χορτάρι. Μέσα το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού για τις πρώτες βοήθειες.
22:21
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν έχει σταματήσει να τραγουδάει παρά το αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα του.
22:21
Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων, ενώ επέστρεψε ο Σιόβας.
22:25
Λήξη του αγώνα.
22:26
Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον ΠΑΟΚ, έκανε το "6 στα 6", έφτασε τους 18 βαθμούς και αποσπάστηκε οκτώ βαθμούς από τον "Δικέφαλο".
22:27
Ο Ιγκόρ Τούντορ είπε πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια, εκμεταλλευόμενος τις ευκαιρίες του.
22:27
Όλα ήρεμα στην Τούμπα, ο κόσμος χειροκρότησε την προσπάθεια των παικτών και δεν συνέβη το παραμικρό. Όλα πήγαν μια χαρά, μακάρι να είναι έτσι και τα άλλα ντέρμπι στο μέλλον.
22:29
Ο Μάρκο Σίλβα είπε στη NOVA πως το κλειδί του αγώνα ήταν το πρώτο ημίχρονο και πως η ομάδα του έδειξε το επίπεδό της και την προσωπικότητά της. Στο δεύτερο ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ αντέδρασε, ότι η ομάδα του δεν ήταν το ίδιο καλή, αλλά πήρε αυτό που ήθελε.
22:30
Ο Σίλβα τόνισε ακόμα πως είναι ικανοποιημένος γιατί πέρα από τις νίκες, οι παίκτες του δείχνουν διάθεση να βελτιώνονται και πως θα είναι ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια, δίνοντας χαρά στους φιλάθλους του Ολυμπιακού.
22:32
Καλή σας νύχτα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK