"Πολυβόλο" ο ΠΑΟΚ, έστησε στον τοίχο τον Παναθηναϊκό

Με τρία γκολ από το πρώτο ημίχρονο και χαμένες ευκαιρίες για άλλα τόσα ο ΠΑΟΚ ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (3-0), πριν από το πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στο Κύπελλο. Ούτε σε αυτό το ματς σκόραρε ο Αθανασιάδης, ο Ουζουνίδης ξεκούρασε τους βασικούς και το... πλήρωσε ακριβά.

"Πολυβόλο" ο ΠΑΟΚ, έστησε στον τοίχο τον Παναθηναϊκό

Η μάχη στην Τούμπα ήταν άνιση από τη στιγμή που οι επιλογές των Βλάνταν Ίβιτς και Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν εκ διαμέτρου αντίθετες. Παρά την ευκαιρία του Μπουμάλ μόλις στο 6', από το στρώσιμο του Μολίνς, η διαφορά των δύο 11άδων ήταν εμφανέστατη. Κατά βάση σε ταχύτητα σκέψης και δράσης.

Διότι οι "ασπρόμαυροι" ήταν μονίμως ένα βήμα πιο μπροστά από τους αργοκίνητους και βαρείς "πράσινους". Οι οποίοι έχαναν μάχες, αλλά και εύκολες φάσεις στην άμυνα. Στο 18' φερ' ειπείν ο Χουχούμης χάρισε στον Πέδρο Ενρίκε το 1-0, προτού στο 27' ο ασταμάτητος Ουάρντα ξεφύγει από τα δεξιά και φτιάξει το 2-0 για τον Λέοβατς που έκανε σπουδαία κούρσα χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Πριν καν συμπληρωθούν 20 λεπτά από το πρώτο γκολ, ο ΠΑΟΚ έφτασε σε τρίτο, με δράστη τον Σάκχοφ στο 35', τιμωρώντας κάθε αντίπαλη αδράνεια. Κι αν δεν ήταν ο Στιλ ν' ανεβάσει σταδιακά την απόδοσή του, ο Παναθηναϊκός ακόμα θα μετρούσε!

Τον Ουζουνίδη δεν τον ένοιαζε το ματς. Το έδειξε βγάζοντας τον Κλωναρίδη για να παίξει ο... Μαρινάκης. Γύρισε το σύστημά του, αλλά φάσεις ο ΠΑΟΚ έβγαζε όταν και όπως ήθελε. Ποιο στοιχείο δεν τον άφησε να δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη του; Η αδυναμία του Αθανασιάδη να σημαδέψει σωστά, αφού στις δυο φορές που σε θέση βολής, δεν βρήκε καλά την μπάλα. Το 4-0 θα μπορούσε να έρθει βέβαια από Ενρίκε, Μάτος ή Πέλκα, ο Στιλ όμως έσωσε τα προσχήματα για έναν Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν απείλησε ουσιαστικά τον Γλύκο.

Αν αυτό το αποτέλεσμα θα έχει αντίκτυπο στον ημιτελικό της Λεωφόρου, θα φανεί σε τρεις ημέρες. Πάντως ο ΠΑΟΚ έχασε με τραυματισμό τον Βαρέλα με τραυματισμό.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα (56' Μαλεζάς), Κρέσπο, Λέοβατς (82' Κίτσιου), Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Πέλκας, Ουάρντα, Ενρίκε (71' Κάμπος), Αθανασιάδης

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Χουχούμης, Ρέις (82' Μολέντο), Ζέκα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος (64' Εμποκού), Κλωναρίδης (55' Μαρινάκης), Μολίνς

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

News 24/7

24MEDIA NETWORK