Sold out σε χρόνο ρεκόρ το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός!

Δεν έμεινε εισιτήριο ούτε για δείγμα! Οι φίλοι του ΠΑΟΚ έκαναν ουρές στα εκδοτήρια της ΠΑΕ από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (21/2) και εξάντλησαν μέσα σε λίγες ώρες τα 'μαγικά χαρτάκια'.

Sold out σε χρόνο ρεκόρ το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός!

Είναι το ματς που περιμένουν με ανυπομονησία χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ. Το εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό φέτος έχει διαφορετική σημασία, καθώς ο ΠΑΟΚ είναι πρωτοπόρος και βρίσκεται στον δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έπειτα από 33 χρόνια.

Γίνεται λοιπόν οι φίλαθλοί του να μην... τρελαθούν για ένα εισιτήριο της σπουδαίας αναμέτρησης; Από τα χαράματα της Τετάρτης (21/2) και πιο συγκεκριμένα από τις 04.00 πλήθος κόσμου μαζεύτηκε έξω από τα εκδοτήρια και περίμενε να ανοίξουν. Εκείνα άνοιξαν μισή ώρα νωρίτερα, στις 08.30 κι όχι στις 09.00 όπως ήταν προγραμματισμένο προκειμένου να εξυπηρετήσουν τον κόσμο της ομάδας.

Την Τρίτη (20/2), η ηλεκτρονική προπώληση ολοκληρώθηκε σε μια ώρα και 30 λεπτά. Την Τετάρτη (21/2), η προπώληση μέσω των εκδοτηρίων κράτησε λιγότερο από έξι ώρες!

Το πολυαναμενόμενο sold out έγινε, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να το γνωστοποιεί με... κάθε επισημότητα στο twitter της.

Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (21/2) θα υπάρχουν ακόμη δύο εισιτήρια (διπλή πρόσκληση), τα οποία μπορείτε να διεκδικήσετε στον διαγωνισμό στο instagram του Contra.gr.

Για να πάρεις μέρος στον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, μπορείς να πατήσεις ΕΔΩ.

Η' μπορείς και κατευθείαν στο παρακάτω post ⬇

News 24/7

24MEDIA NETWORK