Στα ισπανικά πρωτοσέλιδα το "ντου" του Σαββίδη!

Τα ισπανικά αθλητικά μίντια έκαναν εκτενή αναφορά το βράδυ της Κυριακής στην εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και μία ημέρα έχουν στην πρώτη σελίδα τους τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ!

Στα ισπανικά πρωτοσέλιδα το "ντου" του Σαββίδη!

Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης σε όλα τα αθλητικά στέκια της Ελλάδας από τη στιγμή που οι "Δικέφαλοι" ήταν οι βασικοί διεκδικητές του τίτλου και στο μεταξύ τους ματς την Κυριακή είχαν την ευκαιρία για μπρα ντε φερ και ξεκαθάρισμα, ωστόσο αυτά που συνέβησαν στο χορτάρι της Τούμπας δεν έμειναν μόνο στα ελληνικά σύνορα αλλά έγιναν γνωστά σε όλη την Ευρώπη.

Αιτία η διακοπή του ματς μετά την απόφαση του διαιτητή Κομίνη να μην μετρήσει το γκολ του Βαρέλα στο 90ο λεπτό, θεωρώντας πως ήταν σε θέση οφσάιντ ο Μαουρίτσιο, με την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη μαζί με τους άνδρες ασφαλείας του στο γήπεδο να γίνεται θέμα μεταξύ άλλων στα ισπανικά ΜΜΕ.

Όχι μάλιστα σε οποιαδήποτε αλλά στα δύο μεγαλύτερα αθλητικά ΜΜΕ της Ισπανίας, Μarca και As που είχαν αναφορά στο θέμα, με την πρώτη να έχει μάλιστα τρομερή κάλυψη του ελληνικού ντέρμπι αφού πέρα από το σημερινό βασικό της θέμα (συνέντευξη Φάμπρεγας για την κόντρα Τσέλσι-Μπαρτσελόνα) τα άλλα τρία είναι για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

Στα ισπανικά πρωτοσέλιδα το "ντου" του Σαββίδη!

Στο ένα αναφέρεται η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη κάνοντας λόγο για το πιστόλι που κουβαλούσε μαζί του, υπάρχει θέμα με τίτλο "Ποιός είναι ο Ιβάν Σαββίδης, ο οπλισμένος πρόεδρος του ΠΑΟΚ;" όπου σκιαγραφείται το προφίλ του, ενώ φιλοξενούνται δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, για την "τρέλα" που έζησε στην Τούμπα.

Πέρα όμως από τις διαδικτυακές αναφορές, η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη έχει θέση και στα σημερινά πρωτοσέλιδα της Marca και της As!

"O πρόεδρος του ΠΑΟΚ απείλησε με ένα πιστόλι τον διαιτητή κα τον πάγκο της ΑΕΚ", είναι ο τίτλος στην Marca ενώ η As αναφέρει: "Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ κατέβηκε στο γήπεδο με ένα πιστόλι και απείλησε το διαιτητή".

Στα ισπανικά πρωτοσέλιδα το "ντου" του Σαββίδη!

Στα ισπανικά πρωτοσέλιδα το "ντου" του Σαββίδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK