ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ": Σύσκεψη για το μέλλον του ντέρμπι!

Τα όσα έγιναν πριν το ντέρμπι με τη ρίψη φωτοβολίδων στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο για την αναγνωριστική βόλτα, θέτουν σε κίνδυνο την αναμέτρηση!

ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ": Σύσκεψη για το μέλλον του ντέρμπι!

Αυτή τη στιγμή υπάρχει σύσκεψη στα αποδυτήρια με τους διαιτητές και τους εκπρόσωπους των ομάδων για ό,τι συνέβη κατά την είσοδο των παικτών του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο και τις φωτοβολίδες που εκτοξεύθηκαν προς το μέρος τους. O Oλυμπιακός θέλει να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα.

Ο Σταύρος Κοντονής ενημερώθηκε για όσα συμβαίνουν στη Λεωφόρο και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ