Ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη ο Σιδηρόπουλος

Το πρόβλημα που προέκυψε την Τρίτη με την πτήση του Τάσου Σιδηρόπουλου από τη Ρόδο στη Θεσσαλονίκη, λύθηκε κι έτσι ο Έλληνας διαιτητής θα βρίσκεται το βράδυ της Τετάρτης στην Τούμπα προκειμένου να σφυρίξει στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Το ξαφνικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε στον διάδρομο απογείωσης του αεροδρομίου "Διαγόρας" της Ρόδου λύθηκε μετά τις ολονύκτιες εργασίες που έγιναν και την τοποθέτηση ειδικού υλικού στη ρωγμή μήκους οκτώ μέτρων που είχε ανοίξει από την ξαφνική νεροποντή.

Έτσι, οι πτήσεις γίνονται κανονικά και ο διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος μπόρεσε να ταξιδέψει για την Αθήνα. Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης ενημνερώθηκαν σχετικά και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ (προφανώς και της ΑΕΚ) ότι ο Σιδηρόπουλος πετά για τη Θεσσαλονίκη και θα δώσει κανονικά το παρών στο ντέρμπι Δικεφάλων που είναι προγραμματισμένο για τις 20.30 στην Τούμπα.

Τσίπρας ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αντεπίθεση Τσίπρα με παροχές

Διαβάστε στο ρεπορτάζ του NEWS 247 που αποσκοπούσε η χθεσινή κίνηση του πρωθυπουργού και γιατί δεν περίμενε την ομιλία του στον προϋπολογισμό το βράδυ του Σαββάτου προκειμένου να ανακοινώσει τα μέτρα στήριξης των ευπαθών ομάδων

 

Πρώτη Σελίδα