Ταυλαρίδης: "Θα νικούσαμε άνετα..."

Ο Στάθης Ταυλαρίδης μίλησε για την εξέλιξη του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και την ανατροπή που συντελέστηκε.

Ταυλαρίδης: "Θα νικούσαμε άνετα..."
Ταυλαρίδης Παναθηναϊκός

Εκ των μοιραίων του Παναθηναϊκού ο Στάθης Ταυλαρίδης, έκανε λόγο για έλλειψη τύχης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στάθηκε ιδιαίτερα στην χαμένη ευκαιρία του 28', χαρακτηρίζοντάς την καθοριστική.

Ο έμπειρος στόπερ ανέφερε: " Πιστεύω ότι αν είχα σκοράρει σε αυτή τη φάση, θα νικούσαμε άνετα. Έκανε μια εκπληκτική απόκρουση ο Ρομπέρτο και το σκορ παρέμεινε στο 1-0, ενώ κατόπιν δεχθήκαμε την ισοφάριση. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε στις στημένες φάσεις, δυστυχώς το 2-1 ήρθε από μια τέτοια. Μετά έγινε ένα ανεπίτρεπτο λάθος από την πλευρά μου. Χωρίς να είναι δικαιολογία, αν ο Κύζας έδινε το παρατεταμένο μαρκάρισμα από τον Μποτία στον Μπεργκ πριν από τη φάση θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Κάνει τρία φάουλ ο Μποτία και δεν δίνεται ούτε ένα.

Εμείς ήρθαμε εδώ για να παλέψουμε και να νικήσουμε γιατί έχουμε στενοχωρήσει τον κόσμο μας. Και εμείς το ίδιο στενοχωρημένοι είμαστε, θέλαμε να παίξουμε για την περηφάνια μας. Μένουν 10 παιχνίδια, στόχος μας είναι η πρώτη θέση των πλέι οφ. Μπαίνουμε σε κάθε ματς για να νικήσουμε είτε είναι ντέρμπι είτε όχι. Είναι θέμα λεπτομερειών. Ελπίζουμε ότι θα γυρίσει η ατυχία. Πάνω από όλα δουλειά και ψηλά το κεφάλι. Εξελίχθηκαν διαφορετικά τα πράγματα".

Photo Credits: Actionimages.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK