Θέμα παικτών έθεσε ο Βούζας: "Τα έχουν όλα, αλλά..."

Ο Βασίλης Βούζας είχε πολλά παράπονα από ποδοσφαιριστές που δεν προσέφεραν τ' αναμενόμενα. Απέφυγε πάντως να μιλήσει με διευθύνσεις και ονόματα.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βασίλης Βούζας βγάζει στη... σέντρα ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Δεν ονομάτισε κάποιον ή κάποιος όπως συνέβη με τον Νίκολα Λεάλι, παρόλα αυτά στις κουβέντες που είπε στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε πως "πρέπει να δούμε ποιοι μπορούν και θέλουν να προσφέρουν", εξηγώντας πως "η ομάδα τούς προσφέρει τα πάντα και η δική τους προσφορά δεν είναι αντάξια των προνομίων που απολαμβάνουν".

Είχε προηγηθεί το "δυστυχώς έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές σε άσχημη κατάσταση, χωρίς να θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν δικαιολογία. Αυτά τα παιδιά άλλωστε έκαναν μεγάλη προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς, έχουν φέρει την ομάδα κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και ίσως δικαιούνται κάποιες κάποιες εμφανίσεις". Κατόπιν βέβαια έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους.

Υποστήριξε επίσης πως "η εικόνα δεν είναι αντιπροσωπευτική. Είναι μια δύσκολη ημέρα μετά το διασυρμό στην Τουρκία. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια. Δικαιούμασταν κάτι περισσότερο στον πειθαρχικό έλεγχο, αλλά δεν το πήραμε. Είμαστε μέσα σε δύο στόχους και θα τους διεκδικήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας"

News 24/7

24MEDIA NETWORK