Θεοδωρίδης: "Ας διαιτητεύει ο Αλαφούζος"

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε μετά το τέλος ντέρμπι και επιτέθηκε (ξανά)στον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος -όπως τόνισε- κάνει τον Παναθηναϊκό κακομοίρη.

Θεοδωρίδης: "Ας διαιτητεύει ο Αλαφούζος"

Χαρακτηριστικά είπε στην κάμερα της NOVA: " Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη νίκη γιατί τα ντέρμπι είναι πάντα δύσκολα και λίγο αμφίβολα. Δεν έχουν να πουν τίποτα ούτε για διαιτησία, να το δουν 100 φορές, εκτός αν θέλουν να είναι διαιτητής ο Αλαφούζος. Τον άκουσα προσεκτικά, μιλάει αόριστα. Έχει τηλεοπτικά Μέσα και επετέθη εναντίον της κυβερνήσεως.

Αντί να χαίρεται για την εκπροσώπηση στο εξωτερικό από τον Ολυμπιακό. Είμαι σίγουρος πως την Τετάρτη αντί να χαίρονταν, θα ήταν κατηφείς. Φαίνεται από την πικρία και τα κακόβουλα σχόλια. Να το βγάλει προς τα έξω αν έχει κάτι, όχι με δίκες δικής του εμπνεύσεως.

Πείτε έναν που έχει καταδικαστεί από αυτές τις τηλεοπτικές δίκες. Ας δει τον Παναθηναϊκό να τον μεγαλώσει, είναι μεγάλη ομάδα και δεν του αξίζει εκεί που είναι. Δεν είχε ποτέ ανάγκη να κάνει τον κακομοίρη. Αυτό οδηγεί στην καταστροφή του συλλόγου και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ζήτω στον Ολυμπιακό και στον πρόεδρό μας. Συνεχίζουμε στην Ευρώπη να βγάλουμε καλό πρόσωπο.

Να πάρουμε το πρωτάθλημα και να μαζέψουμε βαθμούς για το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι πικρία και φαντάσματα. Έχω πάρει πολλά πρωταθλήματα και Κύπελλα όλα με ιδρώτα και αίμα. Ο πατέρας του κου Αλαφούζου, ο Αριστείδης Αλαφούζος είναι μέγας Ολυμπιακός και με βοήθησε τότε με τον Γουλανδρή και εκεί υποκλίνομαι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK