Θεοδωρίδης: "Λυπάμαι ειλικρινά τον Στραματσόνι, πέντε γκολ μπορούσε ο Ολυμπιακός"

"Βέλη" προς τον Αντρέα Στραματσόνι, αλλά και τον Σταύρο Κοντονή πέταξε ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, με δηλώσεις του μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Θεοδωρίδης: "Λυπάμαι ειλικρινά τον Στραματσόνι, πέντε γκολ μπορούσε ο Ολυμπιακός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά:

"Ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το ματς, ήταν πολύ δύσκολο για τον Ολυμπιακό να το ανατρέψει. Όχι όμως το κατάφερε, αλλά αν είχε λίγη τύχη κι έβαζε πρώτος γκολ, θα μπορούσε να φτάσει τα πέντε. Αυτά να τα βλέπει ο Στραματσόνι.

Οι αλλαγές που έκανε ο Σίλβα γύρισαν το ματς, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος. Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, αντάξιο του ονόματος των δύο ομάδων. Εξακολουθεί ο Παναθηναϊκός να είναι μεγάλη ομάδα. Είναι χαρά μας να γίνονται αυτά, μακάρι όλοι να γίνουν σαν τον Ολυμπιακό και να μπορέσει έτσι μέσω του πρωταθλήματος να ανταπεξέλθει και στα δύσκολα ματς της Ευρώπης.

Θέλω να συγχαρώ τους 33.000 σεκιουριτάδες (σ.σ. εννοεί τον κόσμο που δεν έκανε το παραμικρό), διαφύλαξαν την γοητεία του ελληνικού ποδοσφαίρου"

Όσο για το κύπελλο: "Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να στερήσει από τον κόσμο έναν ιστορικό θεσμό. Στην Αγγλία είναι πιο σημαντικός από το πρωτάθλημα. Θέλουμε να διεκδικήσουμε το κύπελλο με τις υπόλοιπες ομάδες. Δεν με ενδιαφέρει τι θα αποφασίσει ο Ιβάν Σαββίδη για τον δεύτερο ημιτελικό. Ο Κοντονής έχει υποχρέωση να αρχίσει ξανά το κύπελλο. Εμείς στον Ολυμπιακό δεν κοιμηθήκαμε πέντε βράδια για να υπάρξει αυτή η ατμόσφαιρα σήμερα. Έτσι γίνονται οι μεγάλες ομάδες, είδατε σήμερα πως πήγαινα προς τον κόσμο και μιλούσα μαζί τους, όχι ότι χρειάζονταν να τους συγκρατήσω εγώ".

Και συνέχισε για τον κόσμο λέγοντας: "Σήμερα απέδειξε πως είναι Ευρωπαίος. Ο Ολυμπιακός ξέφυγε από τα ελληνικά δεδομένα, είμαι πολύ ευχαριστημένος που νικήσαμε 3-1 ύστερα από όσα λέγονται για εμάς. Φταίει η διαιτησία, ο ένας, ο άλλος, δεν φταίνε τα άλλα που δεν κάνουν επενδύσεις. Εύχομαι να το καταλάβουν αυτό. Πως μπορείς να λες για διαιτησίες όταν η βαθμολογική διαφορά είναι τόσο μεγάλη; Εμείς δεν έχουμε παράπονα νομίζετε; Δεν έχω μιλήσει ποτέ όμως, μόνο για τον Καλογερόπουλο".

Για το που αφιερώνει τη νίκη: "Στον πρόεδρο που ήξερα πόσο πολύ την ήθελε, στον κόσμο. Πρέπει όλοι στην ομάδα να είναι σε εγρήγορση γιατί πιστεύω πως το κύπελλο θα συνεχιστεί. Δεν έχει δικαίωμα να το διακόψει κανείς, είναι αντισυνταγματικό. Εμείς είχαμε πάρει το πρωτάθλημα από τον Νοέμβριο, θέλουμε όμως τον Ολυμπιακό ενωμένο. Θα κάνουμε γρήγορα τις δέουσες μεταγραφές, αμέσως μόλις τελειώσουν οι μεταγραφές και του χρόνου ο Ολυμπιακός θα είναι παντοδύναμος".

Δείτε σε VIDEO τις δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη:

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-1

To επεισόδιο και τα "γαλλικά" Φορτούνη - Ταυλαρίδη

Επίθεση στον Λέτο, επεισόδια στη φυσούνα!

Στραματσόνι: "Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μην σέβεται τον Παναθηναϊκό"

ΞΕΣΠΑΣΜΑ Στραματσόνι: "Λυπάμαι για το ελληνικό ποδόσφαιρο..."

Τα γκολ του ντέρμπι όπως τα μετέδωσε ο Sport24 Radio

News 24/7

24MEDIA NETWORK