Τι ανέφερε η ιατρική γνωμάτευση για τον Ίβιτς

Στις 17 Μαΐου 2017 ο Παναθηναϊκός έχασε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, λόγω του κουτιού μπύρας που χτύπησε τον τότε προπονητή του Βλάνταν Ίβιτς και τιμωρήθηκε με αφαίρεση 5 βαθμών (συνολικά). Θυμηθείτε την ιατρική γνωμάτευση και πόσο μοιάζει με την αντίστοιχη για τον Όσκαρ Γκαρθία (PHOTO).

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ) EUROKINISSI SPORTS

Πολύ κουβέντα έγινε από το βράδυ της Κυριακής για το κατά πόσο σοβαρός ή όχι ήταν ο τραυματισμός του Όσκαρ Γκαρθία, μετά από το ρολό ταμειακής μηχανής που δέχθηκε στο πρόσωπο.

Αξίζει, λοιπόν, να θυμηθούμε τι ανέφερε η ιατρική γνωμάτευση για τον αντίστοιχο τραυματισμό του Βλάνταν Ίβιτς στη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό πριν από 9 μήνες (15 Μαΐου) που οδήγησε τους «πράσινους» σε τιμωρία αφαίρεσης τριών βαθμών από την περσινή περίοδο, άλλων δύο από τη φετινή και βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον γιατρό του αγώνα, Χ. Ασημακόπουλο, που εξέτασε τον τότε προπονητή του «δικεφάλου του Βορρά»:

«Eκλήθην να εξετάσω τον προπονητή του ΠΑΟΚ κ. Ίβιτς στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδος έφερε εκδορά στο τριχωτό της κεφαλής. Δεν διαπίστωσα κλινικώς να παρουσιάζει απώλεια μνήμης ή κάποια άλλη κλινική συμπτωματολογία την συγκεκριμένη στιγμή. Κατόπιν, όμως, αναφερομένων αιτιάσεων εκ μέρους του περί αισθήματος ζάλης διεκομίσθη σε εφημερεύον νοσοκομείο (σ.σ. Ευαγγελισμός) για περαιτέρω έλεγχο».

Τι ανέφερε η ιατρική γνωμάτευση για τον Ίβιτς

Να θυμίσουμε ότι η ιατρική γνωμάτευση του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης που διεκομίσθη ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρει τα εξής: «Οίδημα άνω χείλους αριστερά, με επιφανειακό θλαστικό τραύμα του σύστοιχου βλεννογόνου. Έχει ευαισθησία στην αριστερή κροταφογναθική άρθρωση, αυχεναλγία, ζάλη και ναυτία».

Συγκρίνοντας τις δύο γνωματεύσεις, μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του, αναφορικά με το πόσο μοιάζουν ή διαφέρουν...

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK