Ντέρμπι "αιωνίων" με τα καλύτερα ειδικά στοιχήματα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής (13/3) στο "Γ. Καραϊσκάκης" και ο Stoiximan.gr σας βάζει στο κλίμα του ντέρμπι αιωνίων με πάνω από 165 ειδικά στοιχήματα και 0% γκανιότα.

Ντέρμπι "αιωνίων" με τα καλύτερα ειδικά στοιχήματα

Όλα τα φώτα στρέφονται στο "Γ. Καραϊσκάκης" το βράδυ της Κυριακής (13/3), με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι "αιωνίων" που περιμένουν με ανυπομονησία οι Έλληνες φίλαθλοι.

Οι δύο ομάδες άλλωστε θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά φέτος, αφού ο πρώτος αγώνας δεν ξεκίνησε ποτέ, κάτι που αυξάνει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον. Οι "ερυθρόλευκοι" είναι μεν το αδιαφιλονίκητο φαβορί με τον Stoiximan να προφέρει τη νίκη τους στο 1.60, όμως οι "πράσινοι" του Αντρέα Στραματσόνι θέλουν να επαναλάβουν την έκπληξη του 2014, κάτι που δίνει απόδοση 6.35!

Ο Κώστας Φορτούνης από τη μία και ο Μάρκους Μπεργκ από την άλλη αναμένεται να ηγηθούν των ομάδων τους. Θα καταφέρει ο Έλληνας άσος και πρώτος σκόρερ αυτή τη στιγμή στη Super League, να ανοίξει το σκορ στο "Καραϊσκάκης"; Μια τέτοια περίπτωση προσφέρεται στο 4.50 από τον Stoiximan. Αν βέβαια αυτό το καταφέρει ο Μπεργκ, τότε η απόδοση ανεβαίνει στο 8.00!

Για τους λάτρεις των... προβλέψεων, οι αποδόσεις στα ακριβή σκορ που προσφέρονται για το ντέρμπι "αιωνίων" είναι αν μη τι άλλο ελκυστικές. Ένα από τα αγαπημένα σκορ του Ολυμπιακού στην έδρα του, το 2-0, δίνει απόδοση 7.00, ενώ το να σκοράρει μόνο η ομάδα του Μάρκο Σίλβα στο ματς δίνει απόδοση, 2.40.

News 24/7

24MEDIA NETWORK