Χωρίς μεγάλες εντάσεις η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι

Εγινε την Παρασκευή στη Λεωφόρο η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι των "αιωνίων".

Χωρίς μεγάλες εντάσεις η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Σύμφωνα με όσα διέρρευσε ο Παναθηναϊκός, οι γηπεδούχοι στάθηκαν στην αναγκαιότητα να γίνει την ημέρα του αγώνα στο παιχνίδι ό,τι συμφωνηθεί στη σύσκεψη, με τους εκπροσώπους της Αστυνομίας να απαντούν ότι «φέτος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο».

Oι "πράσινοι" ζήτησαν επίσης να γίνουν πιο αυστηροί έλεγχοι κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο σε όλες τις θύρες για να μην περάσουν αντικείμενα. Θα υπάρχουν διμοιρίες και σεκιούριτι πάνω από τους πάγκους με τον Ολυμπιακό να λέει προφορικά ότι καλύπτεται με τις συνηθισμένες τρεις σειρές κενών καθισμάτων αλλά στη συνέχεια εγγράφως να κάνει αίτημα για πέντε σειρές.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έκαναν λόγο για αίσχη πέρυσι από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, ότι έγινε ζούγκλα, ότι κινδύνευσαν ζωές και ότι φέτος ο Ολυμπιακός ελπίζει να διεξαχθεί παιχνίδι σε συνθήκες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού υπενθύμισαν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκη μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αλλά και την ένταση με τον Περέιρα που οι πράσινοι χαρακτήριζαν προκλητική. Σε αυτό το σημείο ο Σάββας Θεοδωρίδης φέρεται να είπε: " Καυτηριάζω τη συμπεριφορά του Περέιρα στο περσινό παιχνίδι ".

Για το μπουθ των φιλοξενούμενων η αστυνομία ρώτησε πόσοι και ποιοι θα έρθουν αλλά η πλευρά του Ολυμπιακού απάντησε ότι ακόμα δεν ξέρουν. Ο Ολυμπιακός τέλος έκανε πρόταση στο ματς του δευτέρου γύρου να μεταβούν στο Καραϊσκάκη παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK